Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte bu noktada yönetim taraftardan korkmayacak - o yüzden bu dönem en başında bende çok şaşırsamda ve kızsamda (çünkü haberi çok zararlı şekilde yapıldı Avrupa listesinden 2 gün önce) taraftar ruh hastası moduna büründü, ama yönetim gaza gelmedi gibi duruyor . bu epey önemli.

Belki burak elmas'ta bu mantıkta hareket etti ama kepazelik derecesinde yönetti süreci - kötü takım kötü takviye - TD olayları ve o sürecin yönetimi - epey berbattı yani.
Tabii bilmediğimiz olaylarda var ; menejerlik komisyonlar vs vs vs ama hep klübün zarar hanesine yazıyor bunlar. kesinlikle hedefimiz 96-2000 mantığı olmalı paraya kıy ama 1-2 sağlam oyuncu al gerisini askerlerden doldur. Zihniyet bu olmalı. Kophenhag nasıl taş gibi takımdı .Bizim kurtuluş parolamız kesinlikle bu olmalı. Futbolcuların maaşını bile ödeyemez hale geliyorsun sonra.Huzursuzluk tavan yapıyor .Amrabat'a 8 vereceğine Hurmanın bulduğu gibi onu 300.000 e bul. Bilmiyorum kaça geldi Kayseriye ama okadar Scout ekibi var vs var. Korkmadan usanmadan o çocukları bulup denemek zorundayız.
Amrabat 1.1 milyona gelmiş bu arada.

Barış Alper'den iyi sol bek bulunacağını sanmıyorum bu dönem.
tüm sezon bu performansta oynayabileceğini düşünmüyorum. bu işi sakatlığı var vs. orlarda olmazsa kim oynayacak kritik maçlarda. o yüzden sol bek biri kesin gelmeli. barıs da opsiyon olarak duruma göre oynatılmalı.

ya ne yapsın - başkana nasıl kafa tutacaksın ki ?

negatif yansırdı öyle bir durum.
Alakası yok çok şey yapabilir ,başkan seçimi erden sayesinde kazandığını gayet iyi biliyordur şampiyonluğun mimarida erden ,erden çok çok mütevazi bir adam biraz baskın karakter olsa şampiyonluk olsada olur olmasada olur kafasına girmezdi ,acı ama gerçek bu başkan tamamen bu kafada

Alakası yok çok şey yapabilir ,başkan seçimi erden sayesinde kazandığını gayet iyi biliyordur şampiyonluğun mimarida erden ,erden çok çok mütevazi bir adam biraz baskın karakter olsa şampiyonluk olsada olur olmasada olur kafasına girmezdi ,acı ama gerçek bu başkan tamamen bu kafada
başkan değil - erden timur ne yapsın anlamında dedim. adam mütevazi dediğin gibi, şov peşinde değil asla.

tabii ki yönetimdeki iki şahıs nasıl seçim kazandıklarının farkında olmalı- Erden Timur olmasa Hamamcıoğlu başkan idi.

Aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım ama yönetim sol bek sağ bek bulamadı değil, ALMAK istemediler çok net bu,çünkü bulmak isteyen takım 1 ayda ve öncesinde hazirlikla bulurdu ,bu başkan denen herif transfer istemedi

ulen maçta yarın ...

trasnfer 9 una kadar - haftabaşı hiç hareket beklemiyorum.

pasif bir gün.

yalan yok ara trasnferde taraftar galyanıyla para basıp hareket etmediler - kötümser tablo içinde iyiyide cımbızla almak lazım.

BB'den çıkılır ve stabil şekilde benzetme yaptığım Digane - Falcao - Tarık Çamdal tarzı parayı baya baya boşa yaktığımız anlaşmalar olmaz ise muazzam yol katedilir - hakikaten TR'nin Bayenri moduna gelşiebilir 3 5 sene içerisinde.

dediğin konu yaz trasnferinde belki çözülebilirdi ama orada da strateji açıklandı Icardi'ye bütçeyi ver - açılan bütçe kotasıylada kiralık/opisyonlu eksikleri doldur.

zaten Kiralık/opsiyon kovalamayacak olsan - he ucuza çözme zorunluluğun ortadan kalksa son günleri beklemek durumunda kalmazsın - uyguna gerekeni zorlayabilirsin para saçmadan.

Mecvut yönetim bunun iyi kötü bilincinde (her şeyi iyi yapıyor demiyorum tabi) - Borçsuz değilde mali açıdan daha özgür sistemi şov yapmaya yeltenenlere veirrsen ama tekrar seni bu yıllardır zorlandığımız mali çukura geri sokarlar.

mesela abdurrahim albayrak söylentileri bu dediğimin aksina "aman taraftar bana laf sokmasın" diye parayı bonkörce sözleşmelere basan bir adam. hayata istemem. Metin Öztürk devam etsin daha iyi (benim için çok zor bir cümleydi)- ha şunuda dyebilirsin mevcut yönetim Boey'i 17-18 e veriyrodu - 1 adam sayesinde 2 katı gelirimiz olacak.
Sevgili Can ; sana birşey söyleyim mi ; bu borç taa II.Fatih Terim döneminden beri süregelen olay. inanılmaz bonservisler inanılmaz paralar verildi. bir dökülse ortaya neler çıkar neler , hatırlamadığımız tonla para verilmiş okadar çok oyuncu var ki. ucu bucağı gelmeyen. Ki UEFA kupasını aldığımızda inanılmaz bir para akışı olmuştu. O gün bu makus talihi lehimize çevirebilirdik ama dediğim gibi gelen paralar çarçur edildi.

Sevgili Can ; sana birşey söyleyim mi ; bu borç taa II.Fatih Terim döneminden beri süregelen olay. inanılmaz bonservisler inanılmaz paralar verildi. bir dökülse ortaya neler çıkar neler , hatırlamadığımız tonla para verilmiş okadar çok oyuncu var ki. ucu bucağı gelmeyen. Ki UEFA kupasını aldığımızda inanılmaz bir para akışı olmuştu. O gün bu makus talihi lehimize çevirebilirdik ama dediğim gibi gelen paralar çarçur edildi.
tamam işte zaten problem orda - düşün 24 senede o zamanlarından büyümeye başlayan kartopu. Anca bir şeyler yapabilecek durumdayız. burada trajik şekilde dövizin ultra olması yüzünden EURO gelirin bunu yapabilmeye elverişli. Kur bu seviyelerde olmasa zaten hiç bir kulüp borç batağından çıkamaz kısa vadede

Ne caneri yaw kolpaya bak zaten son 5--6. Senedir yaptığı tek şey 50 metreden orta açmak arada Eyüp maçlarına bakıyorum ben bu kadar orta denesem arada bir asist yaparım heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt