Bora Er
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 4.396
- 1.814
- 1.913
Tabii bilmediğimiz olaylarda var ; menejerlik komisyonlar vs vs vs ama hep klübün zarar hanesine yazıyor bunlar. kesinlikle hedefimiz 96-2000 mantığı olmalı paraya kıy ama 1-2 sağlam oyuncu al gerisini askerlerden doldur. Zihniyet bu olmalı. Kophenhag nasıl taş gibi takımdı .Bizim kurtuluş parolamız kesinlikle bu olmalı. Futbolcuların maaşını bile ödeyemez hale geliyorsun sonra.Huzursuzluk tavan yapıyor .Amrabat'a 8 vereceğine Hurmanın bulduğu gibi onu 300.000 e bul. Bilmiyorum kaça geldi Kayseriye ama okadar Scout ekibi var vs var. Korkmadan usanmadan o çocukları bulup denemek zorundayız.işte bu noktada yönetim taraftardan korkmayacak - o yüzden bu dönem en başında bende çok şaşırsamda ve kızsamda (çünkü haberi çok zararlı şekilde yapıldı Avrupa listesinden 2 gün önce) taraftar ruh hastası moduna büründü, ama yönetim gaza gelmedi gibi duruyor . bu epey önemli.
Belki burak elmas'ta bu mantıkta hareket etti ama kepazelik derecesinde yönetti süreci - kötü takım kötü takviye - TD olayları ve o sürecin yönetimi - epey berbattı yani.
Amrabat 1.1 milyona gelmiş bu arada.