Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben sana diyeyim dalyan başkan

plan BAY 3 ay sol bek idare eder ihtiyaçtan
hücumdaki kıtlığa bir şeyler yapalım mantığındalar bana göre.
10 numara dendiğinden beri sol bek konuşulmuyor medyada çok
Yılllardır kronik çilingir ihtiyacımız zaten bir türlü tam anlamıyla giderilemedi ki:( bir sürü oyuncu geliyor gidiyor müthiş paralar harcanıyor ama bir türlü ihtiyacımız karşılanmadı maalesef.

Eli ayağı tutan bir sol bek ve 10 numara bu takıma elzem lazım lig içim barışı sağ zahayı sol atarız Kerem aktürk biraz kulübede dinlensin yedekten girsin

Yılllardır kronik çilingir ihtiyacımız zaten bir türlü tam anlamıyla giderilemedi ki:( bir sürü oyuncu geliyor gidiyor müthiş paralar harcanıyor ama bir türlü ihtiyacımız karşılanmadı maalesef.
yalan yok ara trasnferde taraftar galyanıyla para basıp hareket etmediler - kötümser tablo içinde iyiyide cımbızla almak lazım.

BB'den çıkılır ve stabil şekilde benzetme yaptığım Digane - Falcao - Tarık Çamdal tarzı parayı baya baya boşa yaktığımız anlaşmalar olmaz ise muazzam yol katedilir - hakikaten TR'nin Bayenri moduna gelşiebilir 3 5 sene içerisinde.

dediğin konu yaz trasnferinde belki çözülebilirdi ama orada da strateji açıklandı Icardi'ye bütçeyi ver - açılan bütçe kotasıylada kiralık/opisyonlu eksikleri doldur.

zaten Kiralık/opsiyon kovalamayacak olsan - he ucuza çözme zorunluluğun ortadan kalksa son günleri beklemek durumunda kalmazsın - uyguna gerekeni zorlayabilirsin para saçmadan.

Mecvut yönetim bunun iyi kötü bilincinde (her şeyi iyi yapıyor demiyorum tabi) - Borçsuz değilde mali açıdan daha özgür sistemi şov yapmaya yeltenenlere veirrsen ama tekrar seni bu yıllardır zorlandığımız mali çukura geri sokarlar.

mesela abdurrahim albayrak söylentileri bu dediğimin aksina "aman taraftar bana laf sokmasın" diye parayı bonkörce sözleşmelere basan bir adam. hayata istemem. Metin Öztürk devam etsin daha iyi (benim için çok zor bir cümleydi)- ha şunuda dyebilirsin mevcut yönetim Boey'i 17-18 e veriyrodu - 1 adam sayesinde 2 katı gelirimiz olacak.

Sag ayakli kanatin onemini Ts ve Samsun macinda gorduk. BAY mecbur olmadikca solbekte oynamamali.

Solbek almayacağız sanırım.

Rafa Silva ismini gördüm sosyal medyada ama sanmıyorum keşke olsa.

Barış'ı arkada değerlendireceksek bence ön bölgeye yaratıcı birine ihtiyaç var. Rafa Silva'n ın kontrat da bitiyormuş şimdiden anlaşıp 2-3 gün içinde bonservis konusunda baskı yapılabilir eğer imkan olursa.

Sol bek olarak yerli istiyordu Okan Hoca ama sanırım Rıdvan olmayacak.

yalan yok ara trasnferde taraftar galyanıyla para basıp hareket etmediler - kötümser tablo içinde iyiyide cımbızla almak lazım.

BB'den çıkılır ve stabil şekilde benzetme yaptığım Digane - Falcao - Tarık Çamdal tarzı parayı baya baya boşa yaktığımız anlaşmalar olmaz ise muazzam yol katedilir - hakikaten TR'nin Bayenri moduna gelşiebilir 3 5 sene içerisinde.
Geçen günde yazmıştım.Çok aşırı paralar verdiğinde çıtayıda acayip yüksek yerlere koyuyoruz sonra sonuç hüsran oluyor. Şöyle düşün Çamdala 300.000 yada Diagneye 500.000 vermiş olsaydık inan bana beklentimiz çok yukarı olmayacaktı ve bakış açımız farklı olacaktı .Bu kadar para verince futbolcuda ben neymişim diyor taraftarda okadarlık oyun bekliyor ama olmuyor.
Demem şu ki ; Portekiz Fransa İngiltere Danimarka liglerinden 300-500000 lik oyuncu getirsek yemin ediyorum çok daha mutlu ve huzurlu oluruz .yeter ki biraz sabır edelim. Oda bizde yok işte .Diagneye verilen 13 milyon ile kaç topçu alınırdı yaa??

Bence BAY'dan daha ziyade orada Berkan ile devam edeceğiz, BAY sağ açık rotasyonunda devam edecek. Son maçlardaki tercihlere bakılır ise durum bu gibi duruyor.

Geçen günde yazmıştım.Çok aşırı paralar verdiğinde çıtayıda acayip yüksek yerlere koyuyoruz sonra sonuç hüsran oluyor. Şöyle düşün Çamdala 300.000 yada Diagneye 500.000 vermiş olsaydık inan bana beklentimiz çok yukarı olmayacaktı ve bakış açımız farklı olacaktı .Bu kadar para verince futbolcuda ben neymişim diyor taraftarda okadarlık oyun bekliyor ama olmuyor.
Demem şu ki ; Portekiz Fransa İngiltere Danimarka liglerinden 300-500000 lik oyuncu getirsek yemin ediyorum çok daha mutlu ve huzurlu oluruz .yeter ki biraz sabır edelim. Oda bizde yok işte .Diagneye verilen 13 milyon ile kaç topçu alınırdı yaa??
işte bu noktada yönetim taraftardan korkmayacak - o yüzden bu dönem en başında bende çok şaşırsamda ve kızsamda (çünkü haberi çok zararlı şekilde yapıldı Avrupa listesinden 2 gün önce) taraftar ruh hastası moduna büründü, ama yönetim gaza gelmedi gibi duruyor . bu epey önemli.

Belki burak elmas'ta bu mantıkta hareket etti ama kepazelik derecesinde yönetti süreci - kötü takım kötü takviye - TD olayları ve o sürecin yönetimi - epey berbattı yani.

Bence BAY'dan daha ziyade orada Berkan ile devam edeceğiz, BAY sağ açık rotasyonunda devam edecek. Son maçlardaki tercihlere bakılır ise durum bu gibi duruyor.
Bekran bana göre torreira / Kaan destekleyebilen bir adam.

sol bek oynadı diri kaldı ama kıvrak adam olduğunda karşısında mahfolabilir. ki samsun deplasmanında 2 3 pozisyonda kalçasıyla vücüdu ayrı yerelre gitti 1 2 kere genel olarak iyi poizsyon almış olsada.

Örnek : Sane profili mi var karşıda - bek Barış... Morutan mı var - bek berkan diyebilirsin.

Evet Berkan'ı solda deneyip Barış'ı sağda tutmaya devam edeceğiz gibi görünüyor.

Avrupa neyse ama sampiyonluguda riske atarak başkan kendi kuyusunu kazıyor ,hocayı inanılmaz zor durumda bıraktı erden nasıl başkana uydu hala anlamiyorum

Avrupa neyse ama sampiyonluguda riske atarak başkan kendi kuyusunu kazıyor ,hocayı inanılmaz zor durumda bıraktı erden nasıl başkana uydu hala anlamiyorum
ya ne yapsın - başkana nasıl kafa tutacaksın ki ?

negatif yansırdı öyle bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt