Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durağan bir 10 numara gelirse bizim gibi ön alandaki futbolcuları Zaha, Icardi olan bir takım zorluk yaşar. Elbette yaratıcı olmalı ama Mertens gibi basmazsa eğer problem yaşayabiliriz gibi geliyor.

Neyleyim Avrupa'da oynatamadıktan sonra diye sormazlar mı adama?
GS motttosu açısından %100 aktılıyorum.

Realitede BB'den çıkıyorsak ve ucuza bağlıyorsak ama Lig ile AVL aynı değerde şu an, hatta anket yapsan lig daha önemli çıakr fenere darbe vurmak için.

BB'den çıkmak dominasyonda en büyük ilk adım - tabiii oh artık özügürüz deyip 15 tane Digane tarzı trasnfer yapmadığın sürece.

Bu yönetim akılcı işler yapıp taraftarın hoşuna gitmesede bir şeyi başarırsa yeni bir yönetim rahata konacak riskimiz var

Lig çok daha önemli bu sene.
Haklı tarafın varda , bir zahmet eldeki kadro ile ligi forse edebilelim. baskılı oynadığımız ,aklımızı kullandığımız her maç zaten haneye 3 puan yazacaktır. Yeter ki akılsız işlere girmeyelim .Birde bir zahmet Icardi biraz kımıldamaya başlasın inşallah. Aslında nazar ettik Erik Bielevik 'i almamızı çok istedim. İsviçre çakısı gibi her yerde oynatabilirdik. Ama şuan oynayamıyor inşallah sakatlıktan iyi dönerde öyle alırız. Aslında baktığımız zaman 2-3 oyuncu şart ama bakalım ona da 3 gün kaldı.

takımın sol bek ihtiyacı vardı. sonra sağ bekimiz gitti üstüne yedek forvetimiz gitti, iki alana takviye yapılırken sol hala boş. insallahj böyle girmeyiz ikinci yarıya. ne kadar maçı kurtarsada devşirme beklerle sene sonu gelmez.

takımın sol bek ihtiyacı vardı. sonra sağ bekimiz gitti üstüne yedek forvetimiz gitti, iki alana takviye yapılırken sol hala boş. insallahj böyle girmeyiz ikinci yarıya. ne kadar maçı kurtarsada devşirme beklerle sene sonu gelmez.
ben sana diyeyim dalyan başkan

plan BAY 3 ay sol bek idare eder ihtiyaçtan
hücumdaki kıtlığa bir şeyler yapalım mantığındalar bana göre.
10 numara dendiğinden beri sol bek konuşulmuyor medyada çok

Barış Alper'den iyi sol bek bulunacağını sanmıyorum bu dönem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt