Tugay Nidag
Büyük Kaptan
ölü mölü geyik yaptık da Eriksen'in maaşı ne kadar yaw zekasıyla Trye çok fazla bi adam 2.5 sene çok faide alırız da namümkün görüyorum bu transferi
Haftaligi 150 bin pound. 9 milyon üstü brüt € oluyor.
ölü mölü geyik yaptık da Eriksen'in maaşı ne kadar yaw zekasıyla Trye çok fazla bi adam 2.5 sene çok faide alırız da namümkün görüyorum bu transferi
bizden pas o vakitHaftaligi 150 bin pound. 9 milyon üstü brüt € oluyor.
öküz alınır o parayaHaftaligi 150 bin pound. 9 milyon üstü brüt € oluyor.
Şu bjknin en iyi oyuncuları bizden aldıkları gedson ve rashica, öyle bir vizyon var bunlarda.Huylu huyundan vazgeçmiyor
Gözden kaçırdığım bir şey olabilir ama Taner Kahraman iyi Galatasaraylıdır.Buna noldu ya ? Bu herif kuduruk gibi hep size sallamazmiydi benmi karistiriyorum acaba
Beşiktaşlı o herif diye biliyorumGözden kaçırdığım bir şey olabilir ama Taner Kahraman iyi Galatasaraylıdır.
Eriksson gelicek
Lig çok daha önemli bu sene.Neyleyim Avrupa'da oynatamadıktan sonra diye sormazlar mı adama?
GS motttosu açısından %100 aktılıyorum.Neyleyim Avrupa'da oynatamadıktan sonra diye sormazlar mı adama?
Haklı tarafın varda , bir zahmet eldeki kadro ile ligi forse edebilelim. baskılı oynadığımız ,aklımızı kullandığımız her maç zaten haneye 3 puan yazacaktır. Yeter ki akılsız işlere girmeyelim .Birde bir zahmet Icardi biraz kımıldamaya başlasın inşallah. Aslında nazar ettik Erik Bielevik 'i almamızı çok istedim. İsviçre çakısı gibi her yerde oynatabilirdik. Ama şuan oynayamıyor inşallah sakatlıktan iyi dönerde öyle alırız. Aslında baktığımız zaman 2-3 oyuncu şart ama bakalım ona da 3 gün kaldı.Lig çok daha önemli bu sene.
ben sana diyeyim dalyan başkantakımın sol bek ihtiyacı vardı. sonra sağ bekimiz gitti üstüne yedek forvetimiz gitti, iki alana takviye yapılırken sol hala boş. insallahj böyle girmeyiz ikinci yarıya. ne kadar maçı kurtarsada devşirme beklerle sene sonu gelmez.
Barış Alper'den iyi sol bek bulunacağını sanmıyorum bu dönem.takımın sol bek ihtiyacı vardı. sonra sağ bekimiz gitti üstüne yedek forvetimiz gitti, iki alana takviye yapılırken sol hala boş. insallahj böyle girmeyiz ikinci yarıya. ne kadar maçı kurtarsada devşirme beklerle sene sonu gelmez.