Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gladbach yazin transferini simdiden 6,5 milyona bitirmeye calisiyormus.

Konusunu açmıştım. Torreira gibi bu çocuk. Beğenmiştim izlediğimde.

Bir mavi kart + 1 tane azeri/türkmen falan hakkin olmuyormuydu? Ama ikisi ayni anda Türk olarak sahada olamiyor gibi birsey degilmiydi kural?

Bu sezon için 1+1 kabaca öyleydi ama sadece sahada değil, ikisi birden 18 kişilik kadroda bile olamıyordu sezon başında yazana göre. Çok saçmaydı yani. Değiştirmediler de galiba ama emin değilim. İki farklı kontenjanı birden kullanan takım oldu mu bilmiyorum, büyüklerde olmadı ama galiba, ondan uygulamada test edemedik sene başında söylendiği gibi mi uygulanacak. Eğer öyleyse bu sezon için getirmek bile saçma yani elemanı. Şu an orta sahadaki en güvenilir ve yerli 8 numaranı kadroya alamayacaksın Bayramov'u alabilmek için.

Gelecek sezona gelince; gelecek sezondan itibaren Demirbay gibi önceden transfer edilmiş olanlar sözleşmeleri bitene kadar yerli statüsünde devam edecek dediler ama herhalde şimdi yeni getirdiğimiz adamı seneye yerli kabul etmezler.

Bayramov mu? Olm bu isimler nerden cikoyo caner, kohne, bayramov saka mi
1707150910851.webp

Bu sezon için 1+1 kabaca öyleydi ama sadece sahada değil, ikisi birden 18 kişilik kadroda bile olamıyordu sezon başında yazana göre. Çok saçmaydı yani. Değiştirmediler de galiba ama emin değilim. İki farklı kontenjanı birden kullanan takım oldu mu bilmiyorum, büyüklerde olmadı ama galiba, ondan uygulamada test edemedik sene başında söylendiği gibi mi uygulanacak. Eğer öyleyse bu sezon için getirmek bile saçma yani elemanı. Şu an orta sahadaki en güvenilir ve yerli 8 numaranı kadroya alamayacaksın Bayramov'u alabilmek için.

Gelecek sezona gelince; gelecek sezondan itibaren Demirbay gibi önceden transfer edilmiş olanlar sözleşmeleri bitene kadar yerli statüsünde devam edecek dediler ama herhalde şimdi yeni getirdiğimiz adamı seneye yerli kabul etmezler.
Hak kazanmış azeri bir futbolcuya o hakkı tanımayacak bir kurum yok bu ülkede diyeyim. Oynamasını engelleyecek bir madde varsa bile o madde değişir

Ne zaman bitiyor? Bitsin de kurtulalım. Zaten kimsenin de geleceği meleceği yok.

Bölgesel amatör takımına para göndererek paraya yazık etmiş. 1-2 seneye tamamen kapanıp isim değiştirir sıfırdan yayın hayatlarına başlarlar.

Millet Logosu tesisi, sahası aynı kalmak koşuluyla marka değiştirip 2.5 milyon euromuza çöktü zamanında. Acmayacaksın böyle kulüplere Samsunspor da aynı yoldan gidiyordu sattılar kulübü geçtiler. Koca eskişehirde bir tane kodaman servetinin 1 günlük faizi kadar parayı verip ödeyememiş de herifler ne hale düşmüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt