- 23 Temmuz 2011
- 75.509
- 51.041
- 4.693
Sabah uyandığımda benim tayyare
Siz ne ayaksiniz olmGeceleri yatmadan önce benim tayyare.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah uyandığımda benim tayyare
Siz ne ayaksiniz olmGeceleri yatmadan önce benim tayyare.
![]()
Joris Chotard - Spielerprofil 25/26
Joris Chotard, 24, aus Frankreich ➤ Stade Brest 29, seit 2025 ➤ Defensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 7,00 Mio. € ➤ * 24.09.2001 in Orange, Frankreichwww.transfermarkt.de
Gladbach yazin transferini simdiden 6,5 milyona bitirmeye calisiyormus.
Bir mavi kart + 1 tane azeri/türkmen falan hakkin olmuyormuydu? Ama ikisi ayni anda Türk olarak sahada olamiyor gibi birsey degilmiydi kural?
Bayramov mu? Olm bu isimler nerden cikoyo caner, kohne, bayramov saka mi
Merhaba Hayri bey. Nasılsınız? Afiyettesinizdir inşallahKime aldık
Kime aldık
Seni hiç iyi görmüyorum![]()
Baba - Oyuncu profili
Baba ➤ 1 Tem 2022'den beri kulüpsüz ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 5 Oca 1988, Dakar, Senegalwww.transfermarkt.com.tr
Bunlar da garip. 22 yaşında olanı 36. 36 yaşında olanı 22 yaşında gibi göüzüküyor.![]()
Baba - Oyuncu profili
Baba ➤ 1 Tem 2022'den beri kulüpsüz ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 5 Oca 1988, Dakar, Senegalwww.transfermarkt.com.tr
Hak kazanmış azeri bir futbolcuya o hakkı tanımayacak bir kurum yok bu ülkede diyeyim. Oynamasını engelleyecek bir madde varsa bile o madde değişirBu sezon için 1+1 kabaca öyleydi ama sadece sahada değil, ikisi birden 18 kişilik kadroda bile olamıyordu sezon başında yazana göre. Çok saçmaydı yani. Değiştirmediler de galiba ama emin değilim. İki farklı kontenjanı birden kullanan takım oldu mu bilmiyorum, büyüklerde olmadı ama galiba, ondan uygulamada test edemedik sene başında söylendiği gibi mi uygulanacak. Eğer öyleyse bu sezon için getirmek bile saçma yani elemanı. Şu an orta sahadaki en güvenilir ve yerli 8 numaranı kadroya alamayacaksın Bayramov'u alabilmek için.
Gelecek sezona gelince; gelecek sezondan itibaren Demirbay gibi önceden transfer edilmiş olanlar sözleşmeleri bitene kadar yerli statüsünde devam edecek dediler ama herhalde şimdi yeni getirdiğimiz adamı seneye yerli kabul etmezler.
Kohne ye aldik mi
Şikeci kulübü Galatasarayli kurtarmış maalesef, ali koç yardım etseydi madem.
Benzersiz bir oyuncu bu düzeyde bir oyuncu bize bir daha zor gelir ama şutu ve duran topu olan bir maestro bulabilsek çok büyük fark yaparız bu ligde.