- 31 Ağustos 2021
- 69.295
- 49.622
- 3.258
yeeaaaaaaniiiiiiiiiii bir garip balans.Berkanovic için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeeaaaaaaniiiiiiiiiii bir garip balans.Berkanovic için
sol içinmi konuşuyoruz :Kazım Can , Berkan İsviçre çakısı Kaan , Barış Alper,AbdülkerimUefa'da beksiz kaldın. Öyle bir mantık olacağını sanmıyorum..
Kofn'e fitizKöhne fit misiniz
cok dengesiz top sürüyor avarel gibi ama iyiKöhn kim mk
Levent mercanı geçeceksin çünkü menejeri babası süleyman hurma .geçiniz.Tırt ise bedavayada gelmemeli ki - öyle olduğunu düşünmüyorum. Şut kabiliyeti özellikle ilgimi çeken kısım.
kabulümde yani 8 milyonluk adamı 4.5 a düşürmüyorsun - 3ü 1 e indirmek falan yani basit meblağ - Levent menrcana 2+ oyuncu haberleri çıktı be yav
o meblağya videolar bazından ben fitim - ofansif bek çok seviyorum, şut atanını daha çok seviyorum, ortada çakabiliyor duruyor..30 yaşında değil ...Köhne fit misiniz
tabii ki geçeceksin - ama konuşulan paralar bunlar - rıdvana'a 4.5 + maaş örneği verelim - daha kötü opsiyon bence.Levent mercanı geçeceksin çünkü menejeri babası süleyman hurma .geçiniz.
O yüzden oyuncuyu bekledik gibi geliyor bana işte.Tırt ise bedavayada gelmemeli ki - öyle olduğunu düşünmüyorum. Şut kabiliyeti özellikle ilgimi çeken kısım.
Yazın bedava değil, 3 m. Sözleşme sonu 2025...sözleşmesi 4 ay sonra bitecek oyuncuyu Erden başkan köşede sıkıştırıp 1 milyona kapatmak için süre kolluyordur bence.o bahsettiğin serbest kalabilir maddesi zaten kalacak bedavaya.Mantık " Acele yok".
Sol için demiştim. O isimler, karşısında gerçek bir kanatla oynadığı anda delik deşik oluyor.. Onu düşünmeleri bile büyük fiyasko.sol içinmi konuşuyoruz :Kazım Can , Berkan İsviçre çakısı Kaan , Barış Alper,Abdülkerim
sağ içinmi konuşuyoruz Ali Turalp, İsviçre çakısı Kaan , Barış Alper
Bence bu gözle bakıyorlar.O nedenle acele etmiyorlar diye düşünmek istiyorum .Yoksa başka türlüsü plansızlığa girer.
2024 yazıyor o nedenle dedim öyle.Yazın bedava değil, 3 m. Sözleşme sonu 2025...
Tete çok daha iyi oyuncu hiç gerek yokOkan hoca "Yasere OK verdi" diyenlerde var - e tete yi mi sattık.
Berkan gibi üst düzey bir oyuncu dururken başkasını yazmak akıl tutulmasıtivitterda da gördüğüm güzel bir soru
madem 3 M na bağlanabiliyordu neden UEFA kadrosuna getirilmedi
Plettigoala diyorum ulan. Sen burda degilmiydin dun köhn ismi paylasilirken şekerimBebegim mi
%100 haklısın.Aslında Kazım biraz çalışsa + ekstra çalışsa adamı kaçırmasa , Boey gibi tstı tatlı omuzunu hissettirse olacak ama bizim taraftar nedense sildi defterden.Aslında hergün Sanchis ile antrenman sonralarında çalışsa 2 ayda istediğimiz kıvama gelir diye düşünüyorum .En azından yoklukta iyidir. Ama şunu söyleyim ki kesinlikle pahalı transfere karşıyım.Sol için demiştim. O isimler, karşısında gerçek bir kanatla oynadığı anda delik deşik oluyor.. Onu düşünmeleri bile büyük fiyasko.
Kazım sakatlanamadan önce bu eksiklerini tamamlayabilirdi belki ama şu anda korkuyor, o şekilde de bize fayda sağlama şansı yok maalesef.%100 haklısın.Aslında Kazım biraz çalışsa + ekstra çalışsa adamı kaçırmasa , Boey gibi tstı tatlı omuzunu hissettirse olacak ama bizim taraftar nedense sildi defterden.Aslında hergün Sanchis ile antrenman sonralarında çalışsa 2 ayda istediğimiz kıvama gelir diye düşünüyorum .En azından yoklukta iyidir. Ama şunu söyleyim ki kesinlikle pahalı transfere karşıyım.