Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefa'da beksiz kaldın. Öyle bir mantık olacağını sanmıyorum..
sol içinmi konuşuyoruz :Kazım Can , Berkan İsviçre çakısı Kaan , Barış Alper,Abdülkerim
sağ içinmi konuşuyoruz Ali Turalp, İsviçre çakısı Kaan , Barış Alper

Bence bu gözle bakıyorlar.O nedenle acele etmiyorlar diye düşünmek istiyorum .Yoksa başka türlüsü plansızlığa girer.

Tırt ise bedavayada gelmemeli ki - öyle olduğunu düşünmüyorum. Şut kabiliyeti özellikle ilgimi çeken kısım.

kabulümde yani 8 milyonluk adamı 4.5 a düşürmüyorsun - 3ü 1 e indirmek falan yani basit meblağ - Levent menrcana 2+ oyuncu haberleri çıktı be yav
Levent mercanı geçeceksin çünkü menejeri babası süleyman hurma .geçiniz.

sözleşmesi 4 ay sonra bitecek oyuncuyu Erden başkan köşede sıkıştırıp 1 milyona kapatmak için süre kolluyordur bence.o bahsettiğin serbest kalabilir maddesi zaten kalacak bedavaya.Mantık " Acele yok".
Yazın bedava değil, 3 m. Sözleşme sonu 2025...

sol içinmi konuşuyoruz :Kazım Can , Berkan İsviçre çakısı Kaan , Barış Alper,Abdülkerim
sağ içinmi konuşuyoruz Ali Turalp, İsviçre çakısı Kaan , Barış Alper

Bence bu gözle bakıyorlar.O nedenle acele etmiyorlar diye düşünmek istiyorum .Yoksa başka türlüsü plansızlığa girer.
Sol için demiştim. O isimler, karşısında gerçek bir kanatla oynadığı anda delik deşik oluyor.. Onu düşünmeleri bile büyük fiyasko.

Bence önceliği bek özellikleri olan oyunculara yönelmeliyiz.Bek özelliği olmazsa kim gelirse gelsin Angelino tarifesi yer taraftardan.

IMG_4037.webp

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız inş..

Sol için demiştim. O isimler, karşısında gerçek bir kanatla oynadığı anda delik deşik oluyor.. Onu düşünmeleri bile büyük fiyasko.
%100 haklısın.Aslında Kazım biraz çalışsa + ekstra çalışsa adamı kaçırmasa , Boey gibi tstı tatlı omuzunu hissettirse olacak ama bizim taraftar nedense sildi defterden.Aslında hergün Sanchis ile antrenman sonralarında çalışsa 2 ayda istediğimiz kıvama gelir diye düşünüyorum .En azından yoklukta iyidir. Ama şunu söyleyim ki kesinlikle pahalı transfere karşıyım.

%100 haklısın.Aslında Kazım biraz çalışsa + ekstra çalışsa adamı kaçırmasa , Boey gibi tstı tatlı omuzunu hissettirse olacak ama bizim taraftar nedense sildi defterden.Aslında hergün Sanchis ile antrenman sonralarında çalışsa 2 ayda istediğimiz kıvama gelir diye düşünüyorum .En azından yoklukta iyidir. Ama şunu söyleyim ki kesinlikle pahalı transfere karşıyım.
Kazım sakatlanamadan önce bu eksiklerini tamamlayabilirdi belki ama şu anda korkuyor, o şekilde de bize fayda sağlama şansı yok maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt