Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denildiği gibi, kiralama bedeli olmadan ve 750/800 civarı maaş ile geldiğinde ekonomi kısmında pek eleştiri olmaz. Dubois için 1m istenildiği konuşuluyor ki geri çağırsak daha pahalıya geliyor yani.

Amaç para harcamamaksa Dubois daha mı pahalıya gelecekti. Bilerek takıma zarar vermeye çalışsa en fazla bu kadarını yapabilirdi yönetim.
Orada olay pahalı yada ucuzluk değil ki. Olay mide bulandırıcı bir hale gelmiş durumda.
Ayrıca performansını da beğenmiyorduk herifin ki bek olmayan yerde gönderilmesi kararı verdik.
Geçen seneye göre farklı bir oyun planındayız ve en önemli unsurumuzu kaybettik. Kendisi atletik değil ve birebir aynı performansı verebilecek olan Kaan var ve yerli.
Aynı paralara gelecekse atletik oyuncu almak daha mantıklı. Burada uzun süreli sözleşme olmadığı sürece alınabilir risklerden birisi. Ha gönül isterdi ki ikisi de olmasın ucuz yollu atletik bir Scout hamlesi olsun o da şu dönem girilebilecek bir risk değil.

BB anlaşması saçmalık ödemeyelim. O anlaşma kabul edilirken taraftar neredeydi? Çıkılsın anlaşmadan ben de itiraz etmem. Anlatmaya çalıştığım şu: Sen bugün bu anlaşmadan çıkarsın ama kulüp profesyonel yönetilmediği için 3 yıl sonra 5 yıl sonra paraları cukkalayan birileri tarafından benzer anlaşmaya gene mecbur kalırsın. Önce kulübün yapısı değişmeli. Örneğin kulübü borca sokan yönetici veya yöneticiler kendi cebinden ödeyecekse bundan sonra çıkalım BB'den, ama öyle bir şey olmayacak gene bankalara faizlere mecbur olacaksın. Anlatmaya çalıştığım bu.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni kanun geldi ya bununla alakalı artık yöneticiler zarardan sorumlu olacak falan deniyordu?

Bakambu inşallah gitmez. Forvet alamaz bunlar

Bakambu inşallah gitmez. Forvet alamaz bunlar
Bakambu yerine forvet alınacağını sanmıyorum ben. Zaha ve Barış orada gerekirse değerlendirilir gibi. Yani bilmiyorum gerçi, ne düşünüldüğünü bilmek zor.

Adamın son hâline bakmadan Ndombele'den dolayı niyeyse anlamadım adama kilolu diyolar.Fizik olarak iyi eski temposu yok ama hırsıyla bizim Lig'de iş yapar.Fildişi Sahilleri'nin erken elenmesini isteyecez.İlk iç saha maçında çabuk taraftarla arası iyi olur..
GErPYEKXYAAOoDy

GEJSOAZWwAAcW91

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt