- 12 Haziran 2015
- 32.988
- 25.917
- 2.533
Denildiği gibi, kiralama bedeli olmadan ve 750/800 civarı maaş ile geldiğinde ekonomi kısmında pek eleştiri olmaz. Dubois için 1m istenildiği konuşuluyor ki geri çağırsak daha pahalıya geliyor yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada olay pahalı yada ucuzluk değil ki. Olay mide bulandırıcı bir hale gelmiş durumda.Amaç para harcamamaksa Dubois daha mı pahalıya gelecekti. Bilerek takıma zarar vermeye çalışsa en fazla bu kadarını yapabilirdi yönetim.
Burma kadayif daha iyi dostumTel kadayıf severim
@Levent Kolpgün istenmiyorsunTransfer döneminden tek beklentim leventi almamak oldu.
Yeni kanun geldi ya bununla alakalı artık yöneticiler zarardan sorumlu olacak falan deniyordu?BB anlaşması saçmalık ödemeyelim. O anlaşma kabul edilirken taraftar neredeydi? Çıkılsın anlaşmadan ben de itiraz etmem. Anlatmaya çalıştığım şu: Sen bugün bu anlaşmadan çıkarsın ama kulüp profesyonel yönetilmediği için 3 yıl sonra 5 yıl sonra paraları cukkalayan birileri tarafından benzer anlaşmaya gene mecbur kalırsın. Önce kulübün yapısı değişmeli. Örneğin kulübü borca sokan yönetici veya yöneticiler kendi cebinden ödeyecekse bundan sonra çıkalım BB'den, ama öyle bir şey olmayacak gene bankalara faizlere mecbur olacaksın. Anlatmaya çalıştığım bu.
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adam değil mi melo ile tellesi intere kiralayıp nerede bir mal varsa alıp gelen.Acil bek lazimken afrika kupasinda ki herifi almak bu klubun hic bi zaman hayal ettigim gibi olmiyacagi gercegini kabullenip akisina birakmak lazim.
4 m iyi paraBakambu bavulunu toplamis ve ucak biletini almis, aksam Ispanya yolcusu.
Kalsa nolcak adam gol atamıyorBakambu inşallah gitmez. Forvet alamaz bunlar
Bakambu yerine forvet alınacağını sanmıyorum ben. Zaha ve Barış orada gerekirse değerlendirilir gibi. Yani bilmiyorum gerçi, ne düşünüldüğünü bilmek zor.Bakambu inşallah gitmez. Forvet alamaz bunlar
Kalsa nolcak adam gol atamıyor
OynadıAdam oynadı mi ki gol atamadigini gördün kral ?
Bakambu yerine forvet alınacağını sanmıyorum ben. Zaha ve Barış orada gerekirse değerlendirilir gibi. Yani bilmiyorum gerçi, ne düşünüldüğünü bilmek zor.