- 6 Eylül 2014
- 83.339
- 56.871
- 4.283
Serdar Dursun gelirBakambu inşallah gitmez. Forvet alamaz bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar Dursun gelirBakambu inşallah gitmez. Forvet alamaz bunlar
Saygı duyarım üstadİkisi de forvet değil, icardiye de güvenmiyorum
valla dayıya göre Torreira ile daha iyi anlaşıp - daha uzun/derin top kullanabilir düşüncesinde bende dönmesini beklemekteyim.Ortasaha transferi de tamam gibi
Sergio sakatlıktan sonra transfer etkisi yapar
Derhal 30,32 yaşında golü asisti olmayan bir sambaci alalımBakambu bavulunu toplamis ve ucak biletini almis, aksam Ispanya yolcusu.
Adam ne zaman oyuna girse küfürler ediliyordu yapma kanka ya. 4 m euro bakambuya veren enayidir eğer doğruysa. Bi sol bek alınır, zaha bay halil var işte daha neAdam oynadı mi ki gol atamadigini gördün kral ?
İcardi birde daha kötüye gitti oynatila oynatiladuboisten sonra haksiz yere gonderilen ikinci oyuncumuz olacak bakambu.
Teknik ekibin haksizlik yaptigini da dusunuyorum kendisine. İcardinin sakat sakat oynadigi donem bakambuya guvenilmeliydi
Kanks hırsıyla demişsin onu nerden anladınAdamın son hâline bakmadan Ndombele'den dolayı niyeyse anlamadım adama kilolu diyolar.Fizik olarak iyi eski temposu yok ama hırsıyla bizim Lig'de iş yapar.Fildişi Sahilleri'nin erken elenmesini isteyecez.İlk iç saha maçında çabuk taraftarla arası iyi olur..
![]()
![]()
Benden bahsetmiyor yav@Levent Kolpgün istenmiyorsun
Maçlarını izleyince nasıl 1 oyuncu olduğu anlaşılıyo Aziz'imKanks hırsıyla demişsin onu nerden anladın![]()
Bende bahsetmiyor yav
Umut fakirin ekmeği diyelimMaçlarını izleyince nasıl 1 oyuncu olduğu anlaşılıyo Aziz'im![]()
Hırslı olsa Nottingham 5 kuruş almadan git kendine kulüp bul dermiydiAdamın son hâline bakmadan Ndombele'den dolayı niyeyse anlamadım adama kilolu diyolar.Fizik olarak iyi eski temposu yok ama hırsıyla bizim Lig'de iş yapar.Fildişi Sahilleri'nin erken elenmesini isteyecez.İlk iç saha maçında çabuk taraftarla arası iyi olur..
![]()
![]()