Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben gelecek transferlerden ümitli değilim. Bu yüzden günü kurtarsa yeter, maliyet girmesin.

Fiorentina, Belotti arrivato al Viola Park | VIDEO

lanet gitsin 30+ yaş olunca gelir diye ümitlenmiştim.

Sağ bekte 3 oyuncuları var reis oyuncu da yedek kalmaktansa ilk 11 oynayacağı 1 takıma gitmek istemiş olabilir.Hem de bu Nottingham Forest takımı transfer hastası 1 takım sürekli transfer yapıyolar..
Muradım o bolgede 3 tane daha oyuncu varsa Aurier gercekten dediğin kadar hirsliymis 👀😍

Uzun boylu fizikli forvet diyince yine forum başlamış
Belotti Muriqi
Geçin abi şunları başka oyuncumu kalmadı yıllardır aynı isimler
Jose Manuel Alberto Lopez
Arjantin, 1.90cm yaş 23
Klas bir sol ayak

Solbek ve Forvet de alinsin transferi kapatalim.
Zaten 3 yeni oyuncu verebiliyoruz UEFA listesine.

Oliviera da donuyorum yazmis. Alin size orta saha ;)

Ben ne yaptığımızı anlamıyorum. Haberlere göre sürekli birilerini gönderiyoruz ama yerlerine geleceklerin isimleri düşmüyor. Arka planda bir çalışma var mı acaba? Yaz transfer döneminin son günlerinde yaşadıklarımıza benzer bir süreç yaşıyoruz. Sonu benzer olmaz umarım.

Aurier tam nokta atışı olmuş tebrikler yönetim :cigara:

Biz bu EPL’ye niye çevirdik kendimizi yine ya.

Bizim yerimiz belli Fransa & Italya. İngiltere’den gelen topçuların çoğunda problem yaşıyoruz.

Geçen sezon ağırlıklı İtalya’da ve Fransa’da top koşturmuş adamları aldık. Icardi, Zaniolo, Oliviera, Torreira, Dubois, Kaan Ayhan, Mertens.

İngiltere’den gelen topçular, Rashica, Mata, Davinson, Zaha, Ziyech, Ndombele, Tete, Halil, Van Aanholt, Etebo, Yedlin, Seri, Lemina, Andone..

Hep bir ağızda tuhaf tat bırakıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt