Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köhn tipi transferleri her daim desteklerim.

Aurier transferine bakışım 'nötr'...Daha iyi bir tercih yapılabilirdi ama sözleşme koşulları iyi sayılır. Saçma sapan birine olmadık bonservis ödenmesinden iyidir yine de. Fiziken hafif düşüşe geçmesi doğal. Mental sıkıntılarını atlattığı söyleniyor ki o durumda önümüzdeki sezon bile faydalanabiliriz bizim hımbıl ligde...

Vinicius transferine pek aklım yatmadı açıkçası. Fizikli olsa da pivot tanımına uygun özellikte biri değil. Elmander gibi temposuyla ve tekniğiyle katkı verecek biri de değil anladığım kadarıyla. Yedek forvet yerine direkt ilk 11 seviyesinde bir ofans ağırlıklı orta saha oyuncusu alınmasını tercih ederdim. Okan Hoca bizzat istediyse bir bildiği vardır diyelim...

defansı iyi yapan takıma defans alındı ama hucümda bitiremeyen takıma hiç hücum oyuncusu alınmadı yönetimden scout ekibine mükemmel bir planlama cidden , Mustafa Cengiz başkanı anma yılı sanırım bu sene.Onun yapacağı şeyleri yapıyoruz.

4 4 2 yada 3 5 2 ye donecek o zaman hoca madem alamadik 10 numara maç zora girince yapılacak iş o kaldı.
Torrera yanında Kaan oynayacak mecbur

ndombelenin sözleşmesinde şu kadar süre oynamazsa şu kadar bedel tottenhama ödenir diye bir ibare yoksa, aldığı her saniye kepazelik.

Kadrodışı falan bıraksak sanmıyorum ama gurur yapar da giderdi belki bu yüzden transfer de yapamıyoruz

adam veteran topçular gibi 3 metrekare alanda oynuyor şakasız, profesyonel futbolcu seviyesinden çok çok uzakta.

ndombelenin sözleşmesinde şu kadar süre oynamazsa şu kadar bedel tottenhama ödenir diye bir ibare yoksa, aldığı her saniye kepazelik.

Kadrodışı falan bıraksak sanmıyorum ama gurur yapar da giderdi belki

adam veteran topçular gibi 3 metrekare alanda oynuyor şakasız, profesyonel futbolcu seviyesinden çok çok uzakta.
ndomb 10 dakika için ligin en iyi topçusu yahu. açık ara. ancak 11. dakikada oyundan alınmak kaydıyla.

Kadrodışı falan bıraksak sanmıyorum ama gurur yapar da giderdi belki

Ben bunu mahalle takımına bile almam Başta demiştim gelmesin diye

Bjk 10 numara alsa ne olur goren de fantastik bir oyuncu almis diye dusunecek. Senin kadronda yabanci kontenjani kalmadi bitti gitti o konu yaza kaldi anlayin iste. Kimse gitmeyince gelen de olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt