- 22 Ağustos 2010
- 29.449
- 31.192
- 2.638
hikayedir yahu. bjk'in 10 milyonu olsa böyle bir riske mi girer?Muci kekosu için 10m bonservıs vereceklermıs , hanı fakirdi bunlar![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hikayedir yahu. bjk'in 10 milyonu olsa böyle bir riske mi girer?Muci kekosu için 10m bonservıs vereceklermıs , hanı fakirdi bunlar![]()
o isabet olmuş yanlızSol bek Levent Mercan'ı da muhtemelen yazın fener isteyeceği için bize vermediler.
ndomb 10 dakika için ligin en iyi topçusu yahu. açık ara. ancak 11. dakikada oyundan alınmak kaydıyla.ndombelenin sözleşmesinde şu kadar süre oynamazsa şu kadar bedel tottenhama ödenir diye bir ibare yoksa, aldığı her saniye kepazelik.
Kadrodışı falan bıraksak sanmıyorum ama gurur yapar da giderdi belki
adam veteran topçular gibi 3 metrekare alanda oynuyor şakasız, profesyonel futbolcu seviyesinden çok çok uzakta.
Ben bunu mahalle takımına bile almam Başta demiştim gelmesin diyendombelenin sözleşmesinde şu kadar süre oynamazsa şu kadar bedel tottenhama ödenir diye bir ibare yoksa, aldığı her saniye kepazelik.
Kadrodışı falan bıraksak sanmıyorum ama gurur yapar da giderdi belki
adam veteran topçular gibi 3 metrekare alanda oynuyor şakasız, profesyonel futbolcu seviyesinden çok çok uzakta.
Rizeli misinakintola rize'ye gitmiş ohhh bee
ads deplasmanına gideceğiz ya ulan BKPRizeli misin
BKP mi lan buads deplasmanına gideceğiz ya ulan BKP
gibi sankiBKP mi lan bu