Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efe Akman ile bir an evvel sözleşme imzalamak lazım bari iç transferi halledelim.

Şu karşılaştırmayı futbolla iç içe herhangi bir takımın taraftarına sorsan 1 kişi bile üsttekini seçmez muhtemelen.

Hatta direkt Braga'lılara sorsak direkt alttakini alır.
abi yapmayın allah aşkına. selçuk-melo-ayhan-mehmet topal şunları izledik merkezde.kerem demirbay bunlar gibi mi? lincoln-hagi-sneijder-ilic bunları izledik 10numarada, mertens bunlar gibi mi?

Orta sahayı sadece Toreira ya bırakarak sezonu riske attık. Oliveira Demirbay dan biri çok iyi sezon geçirmesse işimiz zor.

Musrati kim Libyali mal mesajlarini not edin lutfen. Futbolu takip etmiyorsunuz bari edenlere saygi duyun. Muazzam bir orta saha o adam

O yüzden umarım gitmez zaten 10 numarada eksiklik var Mertens'in alternatifi olarak kalsın.
Bek rotasyonunun sıkıntılı olması yüzünden Kaan'ın OS olarak unutuyor herkes.

Torreira ile Kaan en optimal ortasha

Demribay-Mertens rotasyonu 10 no için elimizdeki en optimal topçular. bana göre demirbay 8 değil çünkü

Bek rotasyonunun sıkıntılı olması yüzünden Kaan'ın OS olarak unutuyor herkes.

Torreira ile Kaan en optimal ortasha

Demribay-Mertens rotasyonu 10 no için elimizdeki en optimal topçular. bana göre demirbay 8 değil çünkü
Bende hep Demirbay 10 numara diyorum ama daha 1 maç bile göremedik.

orta sahaya sağlam bir takviye lazımdı ama malesef ndombele ve oliviera yetersizlerinden çıkamadığımz için gerçekleşmedi, umuyorum oliviera sakatlıktan düzgün döner de az da olsa katkı sağlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt