Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yüzden umarım gitmez zaten 10 numarada eksiklik var Mertens'in alternatifi olarak kalsın.Biz ne için bu iki takıma oyuncu vermeye tamamız anlamadım.
abi yapmayın allah aşkına. selçuk-melo-ayhan-mehmet topal şunları izledik merkezde.kerem demirbay bunlar gibi mi? lincoln-hagi-sneijder-ilic bunları izledik 10numarada, mertens bunlar gibi mi?Şu karşılaştırmayı futbolla iç içe herhangi bir takımın taraftarına sorsan 1 kişi bile üsttekini seçmez muhtemelen.
Hatta direkt Braga'lılara sorsak direkt alttakini alır.
%100 KatılıyorumO yüzden umarım gitmez zaten 10 numarada eksiklik var Mertens'in alternatifi olarak kalsın.
Bek rotasyonunun sıkıntılı olması yüzünden Kaan'ın OS olarak unutuyor herkes.O yüzden umarım gitmez zaten 10 numarada eksiklik var Mertens'in alternatifi olarak kalsın.
Efeden daha önemli bir problememiz var önce muslerayı halletmek lazım kalecisiz kalırken napalım efeyi yavEfe Akman ile bir an evvel sözleşme imzalamak lazım bari iç transferi halledelim.
Bende hep Demirbay 10 numara diyorum ama daha 1 maç bile göremedik.Bek rotasyonunun sıkıntılı olması yüzünden Kaan'ın OS olarak unutuyor herkes.
Torreira ile Kaan en optimal ortasha
Demribay-Mertens rotasyonu 10 no için elimizdeki en optimal topçular. bana göre demirbay 8 değil çünkü
Yalan haberKamada ne derece ciddi
maalesef ... asist yaptığında hep o bölgelere yaklaştığında yaptı.Bende hep Demirbay 10 numara diyorum ama daha 1 maç bile göremedik.
Avatarın kadar citydaşKamada ne derece ciddi
Muslera uzatır biraz naz yapıyor.Efeden daha önemli bir problememiz var önce muslerayı halletmek lazım kalecisiz kalırken napalım efeyi yav
Avatarinda ki ile sevgili olma şansın kadar ciddi.Kamada ne derece ciddi
Yazin musleradan olursak benMuslera uzatır biraz naz yapıyor.
MUSRATİ ve MUÇİ mi
hem MUSRATİ hem de MUÇİ mi ??????????????????