Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfersizlikten çıldırdım!!!

yaşı genç gösteriyor, 31-32 falan olabilir
Adamı 18 yaşında libyanın al bilmem ne takımı alıyor 21.5 yaşında 22 sine 2 ay varken Guimarães B takımı alıyor.

Sonra portekizde ordan oraya gidiyor. Şimdiki şişme değeri 15 ama çok iyi oyuncu, sakatlıklar başlamış, Bir üst level takımlar bir sorun görüp bu kadar müthiş oyuncuyu kadroya katamamış.
3 aydır sakat olan adamı transferin son günü getiriyorsun siz izlemediniz izleyenlere saygı duyun diye laf ediliyor.
Yav daha geçen sene premier ligi hoplatan adam kadroda sakatlıktan solayı sıçmış çalım atmaya korkuyor.
Al-musarati tartışıyoruz.
Herifler çanakkale geçilmez oynayacak 1 puana yatacak tüm maçlarda cenk falan kanat oynuyor. Bekleri faul yapmaktan maça konsantre olamıyor.
Orta sahaları çok iyi niye 2 tane oyuncusu varmış orta sahada o yüzden.
Adamların mevcut orta sahası yeni transferle birlikte 2 kişi yenisi de 3 aydır sakatmış.

Barış, Kerem, Nelsson gibi oyuncular satılacaktır o yüzden dedim.
onu demek istemedim,

başarılı sezon oluyor - yarı-şovumsu bir trasnfer dönemi ile aslında başarısız trasnfer geçirilıyor o kadar mevkide adam alınarak - hadi tekrar şampiyon olduk diyelim - şampiyonluğu taşıyanların trasnfer yapma ihtimaliyle beraber ekstra adam arayışı başlıyor.

yoksa oturmuş kadroda BAY - NElsson sattın - 2 adam alırsın , 2 tanede genç+rotasyon bazlı adam bakarsın ferah ferah . Full takım kampla beraber sezona girersin. bir türlü yapamadık şunu

her sezon belli süre takım uyum/ritim/oyun oturması gibi şeylerle %100 olmuyor sahada.

onu demek istemedim,

başarılı sezon oluyor - yarı-şovumsu bir trasnfer dönemi ile aslında başarısız trasnfer geçirilıyor o kadar mevkide adam alınarak - hadi tekrar şampiyon olduk diyelim - şampiyonluğu taşıyanların trasnfer yapma ihtimaliyle beraber ekstra adam arayışı başlıyor.

yoksa oturmuş kadroda BAY - NElsson sattın - 2 adam alırsın , 2 tanede genç+rotasyon bazlı adam bakarsın ferah ferah . Full takım kampla beraber sezona girersin. bir türlü yapamadık şunu

her sezon belli süre takım uyum/ritim/oyun oturması gibi şeylerle %100 olmuyor sahada.
Alışmalıyız bu işlere gidenin yerini benzeriyle doldurduğun sürece sorun olmaz

Fbye %100 domalacaklar. Başlarında Fb düşmanı Şenor yok artık. Bizi yenecekleri de kesin değil bence bu sefer. Ha ama aşırı zor geçeceği çok açık.
Bitleri kanlanırsa o vakte kadar Fbye domalmayabilirler. Bjkye güven olmaz şu an Fb güvenerek hata ediyor görüşündeyim

Fbye %100 domalacaklar. Başlarında Fb düşmanı Şenor yok artık. Bizi yenecekleri de kesin değil bence bu sefer. Ha ama aşırı zor geçeceği çok açık.
Santos‘un domalacagini sanmiyorum. Hasan Arat da her ne kadar fb yalamasi olsa bile Santos‘a fbye domal diye bir talimat verecegini sanmiyorum. Baslarinda yerli bir hoca olsa ben de senin gibi düsünürdüm.

Yine de bizim maci hedef maci olarak gördükleri kesin.

Alışmalıyız bu işlere gidenin yerini benzeriyle doldurduğun sürece sorun olmaz
yok abi mesela stratejik hata hem ziyech hem tete'yi bağlamaktı aynı pozisyon.

1 i yerine 8 yapsan son gün Ndombele kasmana gerek kalmazdın vs vs vs gibi olumlu çorap söküğü şeklinde gidebilirdi her şey.

Neyse alalımda şu ligi - çıkalımda BB 'den yazın yapılacak işlere göre yorumlarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt