- 30 Ağustos 2009
- 29.732
- 18.943
- 2.348
Transfersizlikten çıldırdım!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfersizlikten çıldırdım!!!
Barış, Kerem, Nelsson gibi oyuncular satılacaktır o yüzden dedim.ligi aldık diyelim 2 yıl şampiyon olup bu denli kadro oynaması yapma pozisyonuna giriyoruz ona ayar oluyorum.
Adamı 18 yaşında libyanın al bilmem ne takımı alıyor 21.5 yaşında 22 sine 2 ay varken Guimarães B takımı alıyor.yaşı genç gösteriyor, 31-32 falan olabilir
Zaten yenilecektik. Belki şimdi Fb'yi yenerler Kadıköy'de.Jk transfer yapmasa iyiydi yaw. Bir de ekstra bunlarla uğraşacaz
onu demek istemedim,Barış, Kerem, Nelsson gibi oyuncular satılacaktır o yüzden dedim.
Fbye %100 domalacaklar. Başlarında Fb düşmanı Şenor yok artık. Bizi yenecekleri de kesin değil bence bu sefer. Ha ama aşırı zor geçeceği çok açık.Zaten yenilecektik. Belki şimdi Fb'yi yenerler Kadıköy'de.
Alışmalıyız bu işlere gidenin yerini benzeriyle doldurduğun sürece sorun olmazonu demek istemedim,
başarılı sezon oluyor - yarı-şovumsu bir trasnfer dönemi ile aslında başarısız trasnfer geçirilıyor o kadar mevkide adam alınarak - hadi tekrar şampiyon olduk diyelim - şampiyonluğu taşıyanların trasnfer yapma ihtimaliyle beraber ekstra adam arayışı başlıyor.
yoksa oturmuş kadroda BAY - NElsson sattın - 2 adam alırsın , 2 tanede genç+rotasyon bazlı adam bakarsın ferah ferah . Full takım kampla beraber sezona girersin. bir türlü yapamadık şunu
her sezon belli süre takım uyum/ritim/oyun oturması gibi şeylerle %100 olmuyor sahada.
12 den sonra balkabağı olacagizGece 12'de mi bitiyor transfer dönemi?
10001 bu mesaj yanlıs bilgi yaymayalım10.000
Sen 10 no alma sonra bunu deTüpraş’ta Beşiktaş’a koyamıyorsak şampiyon olmayalım
Bitleri kanlanırsa o vakte kadar Fbye domalmayabilirler. Bjkye güven olmaz şu an Fb güvenerek hata ediyor görüşündeyimFbye %100 domalacaklar. Başlarında Fb düşmanı Şenor yok artık. Bizi yenecekleri de kesin değil bence bu sefer. Ha ama aşırı zor geçeceği çok açık.
Santos‘un domalacagini sanmiyorum. Hasan Arat da her ne kadar fb yalamasi olsa bile Santos‘a fbye domal diye bir talimat verecegini sanmiyorum. Baslarinda yerli bir hoca olsa ben de senin gibi düsünürdüm.Fbye %100 domalacaklar. Başlarında Fb düşmanı Şenor yok artık. Bizi yenecekleri de kesin değil bence bu sefer. Ha ama aşırı zor geçeceği çok açık.
Umut fakirin ekmeği değil midir?! Renkdaşİçeriği okusan Fanatik haberine göre yazdığını görmüş olursun![]()
yok abi mesela stratejik hata hem ziyech hem tete'yi bağlamaktı aynı pozisyon.Alışmalıyız bu işlere gidenin yerini benzeriyle doldurduğun sürece sorun olmaz