Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.880
- 8.082
- 1.898
tjk nın acizliğini de ortaya koyuyor.Hasan arat kendi reklamını yaptırma derdinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tjk nın acizliğini de ortaya koyuyor.Hasan arat kendi reklamını yaptırma derdinde
Yasaklamanın nedeni: Gör
Ne koymuş adını kapşalon muYasaklamanın nedeni: Gör
Yanlış kedi ismi seçimi
bu banı ben atmak isterdim kıskandım![]()
Galatasarayın imajına bile zarar veren bir topçu. Normal bir avrupa ekibi sahaya çıkarmaz bu adamı, git kilo ver gel derlerKimse alınmasa bile gönderilmesi gerekirdi. Eyüp ve Hamza'nın sürelerden çalmak dışında bir işlevi yok.
bilmiyom ki shutlistte öyle gözüküyorduNe koymuş adını kapşalon mu
Yasaklamanın nedeni: Gör
Yanlış kedi ismi seçimi
bu banı ben atmak isterdim kıskandım![]()
Ne koymuş adını kapşalon mu
bilmiyom ki shutlistte öyle gözüküyordu
"Bak Ljung malı götürmüş, ailece zengin oldular. Bi de jüble yapar 2-3 sene sonra. katlarlar parayı."Ljung?
Ban vakti rızzıkhanTransfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv
Kerem yedeğe çekilecek, Zaha daha fazla süre ve sorumluluk alacak, İcardi kendini toplayacak, Abdulkerim geri dönecek, Barış Alper çıkışını sürdürecek. Şunlar olsun takım 3 gömlek yukarı çıkar. Antep, İstanbul maçlarındaki gibi ıkınmayız daha rahat alırız. En büyük sıkıntı bek konusunda...www.gscimbom.com.tr
Bu ortasaha ligin içinden geçerdi avrupada daha üst turlara çıkardıTorreria-Gendouzi-Kamada. Alınabilselerdi tam Okan Buruk'luk orta saha olurdu.
"Bak Ljung malı götürmüş, ailece zengin oldular. Bi de jüble yapar 2-3 sene sonra. katlarlar parayı."
"Şu salak çocuğu görüyor musun bunun adı Ljung, malı götürdüler bunlar"
bu twiti gördüğümü unutmuşum yawTransfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv
Kerem yedeğe çekilecek, Zaha daha fazla süre ve sorumluluk alacak, İcardi kendini toplayacak, Abdulkerim geri dönecek, Barış Alper çıkışını sürdürecek. Şunlar olsun takım 3 gömlek yukarı çıkar. Antep, İstanbul maçlarındaki gibi ıkınmayız daha rahat alırız. En büyük sıkıntı bek konusunda...www.gscimbom.com.tr
"Bak Ljung malı götürmüş, ailece zengin oldular. Bi de jüble yapar 2-3 sene sonra. katlarlar parayı."
"Şu salak çocuğu görüyor musun bunun adı Ljung, malı götürdüler bunlar"
Saz çalmak.Suçu neydi acaba
@Kalender Cengiz üstad yoksun