Ömer ÇINAR
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2015
- 1.665
- 555
- 773
Yazık gerçekten paralara bakBjk Miçoya 10 m öyro bonservis vermiş. Yuh.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazık gerçekten paralara bakBjk Miçoya 10 m öyro bonservis vermiş. Yuh.
Tottenham'la daha çok alış verişimiz olur ilerde diye arayı bozmak istemiyor olabilir yönetim. Taliplisi yoktur muhtemelen Angelino gibi bir formül bulamazdık.Tete ve ziyech gönderilemedi anladık da bu ndombele denen adam zaten kiralıktı, gönderseydiniz ya takımın en faydasız oyuncusu
Bende bı kolpa bekliyorum. Premier ligden 30-40 milyon euro bonservisli bır oyuncu ama evraklar yetişmez diye transfer yapmadı Galatasaray flan diyeBir sürpriz olabilir bilgisi geldi
Kuryenin motorunun arka tekerini patlattık olası yetişme ihtimaline karşıBende bı kolpa bekliyorum. Premier ligden 30-40 milyon euro bonservisli bır oyuncu ama evraklar yetişmez diye transfer yapmadı Galatasaray flan diye
Bı ara Chamberlain muhabbeti vardı transferin son günü![]()
Ücret açıklamadılar dimi?10 milyon verdikleri adamla 3,5 yıllık imzalamışlar. Fena girecek bunlara
Adamlar tarihlerinin en yükse bonservis verdiği 2 oyuncuyu da bu dönem aldılar. 10 milyon Muci ve sezon sonunda 12 milyona zorunlu alacakları Musrati bir de ilişkilerimiz yardımcı oldu deyip başka başkanlara teşekkür falan ettiler yardımcı olmasa kaç para olacaktı acaba? Gelecek sezon sonunda Arat tekrar aday olacak mı çok merak ediyorum.10 milyon verdikleri adamla 3,5 yıllık imzalamışlar. Fena girecek bunlara
3 milyon altıysa açıklamıyorlar da normalde max 1 milyon € alması gereken adama 1,5 falan vermişlerdirÜcret açıklamadılar dimi?
Via @kolpagünşah denizciBir sürpriz olabilir bilgisi geldi
Sene sonu alsalar %20 daha aza mal ederlerdi; 30 puan fark yediğin sezonda devre arası yapsan ne yapmasan ne. Sene sonuna kadar tüm maçları kaybetseler yine 4.lükten aşağı düşmezlerdi. Bunların önce bir tarafları kalkar, sonra fena çakılırlar. Yine aynı senaryoyu izleyeceğiz de yeni sezonu bekliyoruzAdamlar tarihlerinin en yükse bonservis verdiği 2 oyuncuyu da bu dönem aldılar. 10 milyon Muci ve sezon sonunda 12 milyona zorunlu alacakları Musrati bir de ilişkilerimiz yardımcı oldu deyip başka başkanlara teşekkür falan ettiler yardımcı olmasa kaç para olacaktı acaba? Gelecek sezon sonunda Arat tekrar aday olacak mı çok merak ediyorum.
Ben de öyle düşünüyorum, her sıkıntıyı transferle çözmek bizim gibi dar bütçeli takımlar için çok sürdürülebilir bir durum değil. Hem zaten bu gençlere bu kadar dar rotasyonda bile şans verilmeyecekse transfer etmenin de bi mantığı kalmıyor.Eyüp daha çok 6-8 pozisyonunda oynuyor ve hoca da öyle görüyor kendisini anladığım kadarıyla. O yüzden ona sıra daha zor geliyor. Torreira-Berkan-Ndombele-Oliveira bazıları her ne kadar güven vermese de orayı isim olarak dolduruyor. O yüzden Eyüp'e çok sıra gelmiyor. Hamza ve Efe falan da kısmen öyle. Onların bir de üstüne daha çok fizik dezavantajı var gibi duruyor.
10 numara pozisyonumuz ise pek öyle değil. Kerem'i denedik, pek olmadı. Halil'i denedik, o da olacak gibi durmuyor. Zaha'yı hiç denemiyoruz. Barış için sağ kanat ve Avrupa'da sol bek öncelikli pozisyonlar gibi duruyor. Vinicius Icardi'yi 10 numarasız beraber kullanmayı da denemeyeceksek, o pozisyon için 38 yaşındaki Mertens dışında adam yok gibi elde. Bu da 10 numara doğal mevkisi gibi olan Gökdeniz'e (veya Hamza-Efe orada oynar deniyorsa artık onlardan birine) yaramalı. Mertens ile hem maç içinde hem de genel rotasyona sokmalıyız bu gençlerden birini.