Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakatlamasa onuda satıcaklarmış hatta ilk sıradaymış.kolaysa sergioyu sat da görelim @tostos ağabey
notunu anca o zaman veririz
Turnuvada mac yapmiyor mu?2 aydir mac onamiyomus sakatmis
İspanya ve Almayaya böyle satış yapan adamlar, Arapları donuna kadar soyar gelirZaha ve Ziyech yazin Saudi yapabilirler.
Cantwell mi hocam?Kereme 25 gelsin 7-8ini glaskowdaki çakma beckhama yapıştırırım.
Youtube yayınlarına pavyona gider gibi giyinip çıkan adama güvenmem benBu zurhan fotomaç seviyesine yaklaşıyor gitgide
Turnuvada mac yapmiyor mu?
Aynen 4 gündür stalklıyorum herifi keremi sat al kendisini koy keremi aramayız oyun olarak da hayvani güç katar.Cantwell mi hocam?
Avrupa şampiyonasında 1 gol 2 asist yapsa bilemiyorum kaça giderKerem'in satılma ihtimali bile yüzümü gülümsetti o yüzden Kerem'in satılmasını isteyenlere güldüm.Keşke satılsa 1 talibi çıksa da kurtulsak yav![]()
Gecen pragin grup maclari ozeti vardi orda farkettim bende hic izlememistim bu neymiş ya diyip sonra bu sefer rangers maclarina baktim. Dehşetül vahşet bir adam çok beğendimAynen 4 gündür stalklıyorum herifi keremi sat al kendisini koy keremi aramayız oyun olarak da hayvani güç katar.
Tekte pasları beni benden aldı herifin ya
transferin ilk günleri attığımız video gerçek oluyor
Acil yayın ihalesini bizimkilere verilmeli yada havuzdan çıkmalıyız
Olabilir, bjknin ödeme yaptığını bile sanmıyorumBizimkiler bankalar birliği diye kendini parçalarken kuş kardeşlerin hiç umrunda olmaması entetesan değil mi. Yarın bi gün faizleri falan silerse devlet çektiğimiz çileyle kalırız sadece keriz gibi
en son 2006'da falan duymuştum öglenayıDevre arası transfer zordur diyen amiptir öglenadir, transferi bile isteye son güne birakirsan zordur yoksa önceden bir planın varsa yazda kışta zor değildir.