Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kereme 25 gelsin 7-8ini glaskowdaki çakma beckhama yapıştırırım.

teaci ahbabım gerilerden like ata ata geliyor

Kerem'in satılma ihtimali bile yüzümü gülümsetti o yüzden Kerem'in satılmasını isteyenlere güldüm.Keşke satılsa 1 talibi çıksa da kurtulsak yav :D
Avrupa şampiyonasında 1 gol 2 asist yapsa bilemiyorum kaça gider 😂 şamp liginde Mancester deplasmanda attığı gol grup aşamalarında atılan en güzel gol seçildi. Kan alır kan Erden başkan 😂

Aynen 4 gündür stalklıyorum herifi keremi sat al kendisini koy keremi aramayız oyun olarak da hayvani güç katar.
Tekte pasları beni benden aldı herifin ya
Gecen pragin grup maclari ozeti vardi orda farkettim bende hic izlememistim bu neymiş ya diyip sonra bu sefer rangers maclarina baktim. Dehşetül vahşet bir adam çok beğendim

transferin ilk günleri attığımız video gerçek oluyor

Acil yayın ihalesini bizimkilere verilmeli yada havuzdan çıkmalıyız

Böyle satışlara can kurban. Sacha dışında direkt güç kaybettirecek başka biri yok...

Sorun eksiklerin giderilmesi noktasında. Bir veya iki fırsat transferi için kapıyı açık bırakmayı anlıyorum; onlar da eldekilerle rekabete girmek veya daha iyisini almak şeklinde olmalı. Tamamen boş mevkileri de fırsata bırakmanın yanlışlığını yazın gördük ama anlaşılıyor ki ders alması gerekenler böyle yaparak şahane işler çıkardıklarını zannediyorlar...Allah sonunu hayreylesin, amin...

Bizimkiler bankalar birliği diye kendini parçalarken kuş kardeşlerin hiç umrunda olmaması entetesan değil mi. Yarın bi gün faizleri falan silerse devlet çektiğimiz çileyle kalırız sadece keriz gibi
Olabilir, bjknin ödeme yaptığını bile sanmıyorum

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala satiş peşindeyiz . Nerdesiniz ey liseciler. Kulup elden gidiyor

Avrupa işi zor ya. Lige odaklaniyoruz, febeyi şampiyon yapmiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt