Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben anlamadım galiba:
Şimdi bizim borçmu var yoksa ffp kuralları yazın çok harcadık diyemi engelliyor?

Ya ben anlamadım galiba:
Şimdi bizim borçmu var yoksa ffp kuralları yazın çok harcadık diyemi engelliyor?
30 M satış yapan takıma FFP gelmez - orayı hiç öyle olduğunu düşünmüyorum - dün başkan neden FFP dedi anlamadım bende.

Borcumuz öyle kimseden fazla yok hatta en düşük biziz galiba büyüklerde - Bankalar Birliğinden çıkma adına minimum harcamada kalma niyetinde başkan.

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız: "Erencan Yardımcı, bu sezonu Pendikspor'da tamamlayacak. Sezon sonu için belirlediğimiz fiyat ise 10 milyon euro."

Ulan kendi adamlarımızı bile alamıyoruz

anladığım kadarıyla bütün amaç bankalar anlaşmasından çıkmak. daha ne kadar borcumuz var bu lavuklara yav kaç yüz milyon euro ödedik hala bitmedi. bu sezondan sonra ifb ve jk bu anlaşma ile sürünürken, biz çok rahatlamış bir şekilde hamleler yapacağız. hele bu sezon şampiyon olursak, dominasyon başlar. işte o zaman bayern olma fırsatı elimize gelir. ama bi tane de sağ sol bek alın bolum

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız: "Erencan bu sezonu Pendikspor’da tamamlayacak. Sezon sonu için belirlediğimiz fiyat ise 10 milyon euro.
4 sene önce 400.000 euroya transfer ettiğimizde bizi linç edenlerden özür beklemiyoruz fakat helalleşmek adetdendir."

Su cocuktan kuruş para kazanamayacak olmamız beni üzüyor

anladığım kadarıyla bütün amaç bankalar anlaşmasından çıkmak. daha ne kadar borcumuz var bu lavuklara yav kaç yüz milyon euro ödedik hala bitmedi. bu sezondan sonra ifb ve jk bu anlaşma ile sürünürken, biz çok rahatlamış bir şekilde hamleler yapacağız. hele bu sezon şampiyon olursak, dominasyon başlar. işte o zaman bayern olma fırsatı elimize gelir. ama bi tane de sağ sol bek alın bolum
Bahane. 3 ay sonra çık anlaşmadan kıyamet mi kopacak

bizim yerli sol bek ağa takıldığı için yalan olmuş.
heybete bak be sarışın birde barış alper misin bilader

Seleznov futbolu bırakmasaydı yedek forvet yapardık. Tam bir albayrak transferi olurdu

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya ben anlamadım galiba:
Ekonomik olarak transferi engelleyen bir şey yok. Yönetim tercihi ve kararı. Yönetim BB'den çıkmak istiyor, başkanın açıklamalarına göre de Mayıs'tan önce çıktığımızı açıklayacak herhalde. Devre arası istenen potansiyel oyuncuların kulüpleri ya bırakmamış yada 10 milyonun üstünde fiyat çekmişler. Bizimkilerde devre arası yarım sezonluk ucuz yollu idare ederlik adam alalım asıl scout önerilen oyuncuları yazın daha rahat ve uygun fiyata alırız demişler. Taraftarın tepkisini yumuşatmak için de ffp falan diyorlar işte.

Dursun başkan bu taraftarın homurtusunu iyi bilir aslında bile bile lades diyor demek ki. Tamam ara transfer über bir başarı beklemiyor kimse ama gönderiyorsan alacaksın lamı cimi yok

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt