- 12 Temmuz 2021
- 2.078
- 1.033
- 563
Ya ben anlamadım galiba:
Şimdi bizim borçmu var yoksa ffp kuralları yazın çok harcadık diyemi engelliyor?
Şimdi bizim borçmu var yoksa ffp kuralları yazın çok harcadık diyemi engelliyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse bilmiyor. Random bahane sıkıyorlarYa ben anlamadım galiba:
Adi ne?kaplumbağa olaydı iyiydi ama
Kurbağa kendisi
30 M satış yapan takıma FFP gelmez - orayı hiç öyle olduğunu düşünmüyorum - dün başkan neden FFP dedi anlamadım bende.Ya ben anlamadım galiba:
Ayrıca sürekli sakatlanıyor diye biliyorum.Dogru olmali o bilgi, ustune de senelik 6 milyon euro garanti ucret aliyor olmali. O da aslinda cok istikrarli degil ve aldigi para da performasina bakarsak biraz fazla bile bence.
Şampiyonluğu kaptırırsak inan kıraç şarapını zevkle yudumlar.Dursun gs adasindaki şarap fiyatlarini dusurmek icin zivanadan cikti
Oyle bir sey olmayacagina o kadar eminim kiifb ve jk bu anlaşma ile sürünürken, biz çok rahatlamış bir şekilde hamleler yapacağız.
Bahane. 3 ay sonra çık anlaşmadan kıyamet mi kopacakanladığım kadarıyla bütün amaç bankalar anlaşmasından çıkmak. daha ne kadar borcumuz var bu lavuklara yav kaç yüz milyon euro ödedik hala bitmedi. bu sezondan sonra ifb ve jk bu anlaşma ile sürünürken, biz çok rahatlamış bir şekilde hamleler yapacağız. hele bu sezon şampiyon olursak, dominasyon başlar. işte o zaman bayern olma fırsatı elimize gelir. ama bi tane de sağ sol bek alın bolum
Bir takıma ve hocaya nasıl ihanet edilir adlı eser aynı zamandaBir takım nasıl dağıtılır adlı eseri izliyoruz
Ekonomik olarak transferi engelleyen bir şey yok. Yönetim tercihi ve kararı. Yönetim BB'den çıkmak istiyor, başkanın açıklamalarına göre de Mayıs'tan önce çıktığımızı açıklayacak herhalde. Devre arası istenen potansiyel oyuncuların kulüpleri ya bırakmamış yada 10 milyonun üstünde fiyat çekmişler. Bizimkilerde devre arası yarım sezonluk ucuz yollu idare ederlik adam alalım asıl scout önerilen oyuncuları yazın daha rahat ve uygun fiyata alırız demişler. Taraftarın tepkisini yumuşatmak için de ffp falan diyorlar işte.Ya ben anlamadım galiba: