Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Sağ kanat Ziyech ve Tete desek, Bakambu gitti, Zaha ikinci forvet olabilcek vaziyette desek, sanıyorumki sağlam bir 10 numara getirebilirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk'nin rahat takılır bir hali var mı? Fb ise tamamen Ali Koç ekonomisi ile dönüyor 200-250 milyon euro sponsorluklar ve cebinden verdiği para diyorlar. Kar açıklıyorlar ama borçları düşmüyor mesela. Ali Koç'un sezon sonu bırakacak haberleri ve kendi açıklaması da var. Orada Ali Koç olmadığında göreceğiz TR'nin en zengin ailesi. Ali Koç'tan sonra Saran falan da onun kadar zengin değil o zaman göreceğiz onların durumunu.Böyle birşey olsa sence fbjk bukadar rahat takılır mıydı. Heriflerin borcu bizden çok
Habersilikten böyle oluyor işte - Trasnfer nöbeti adı altında Genel Sohbet'e dönüşüyor ne yapalımGörsel desteği için bilhassa çok teşekkür ederim, şuan çok lazımdı![]()
Ahbap os ismi de çıkmıyor ki. Ortaya Zımba gibi biri gelecekse bek almamamıza razıyım ben
Yav kes
yok yav ifb talip ya bence o yüzden böyle bir açıklama yaptı. Bence Eren olduğu yerde kalsın, nereye giderse gitsin yedek olcak şu durumda.Bu Kulaksız’ın fenerli olduğunu düşünüyorum. Hep bizim aleyhimize açıklamaları.
Haluk yürekli gerçeği iyi ki açıkladı. Dursun özbek, erden timura devre arası bonservis için para harcamayın demiş boey satılınca yine harcamayın diye diretmişBu kadar plansiz programsiz hareket edilmesi Galatasaray’a ihanettir
Erden timur’un yaptigi basarili islerin hatrina herhangi bir tepki vermiyorum ama bu durum hic hos olmadi
Konu oyuncu transferi degil sag bek sol bek büyük ihtimal bir sekilde alinir,benim icin problem bu kadar gec kalinmasi
Bunun bir aciklamasi yok
Araziyi görmüş olduk gardaşımHabersilikten böyle oluyor işte - Trasnfer nöbeti adı altında Genel Sohbet'e dönüşüyor ne yapalım
AhHhahxjfhdhdfjhdsŞakakta nasıl top gibi kas olur arkadaş
15 paket sakızı aynı anda 3 saat falan mı çiğniyor ne yapıyor
aslında çok kızdım ve hala kızgınım bu haberin o gün çıkmasına - ctesi pazar ver. Gerginlik azalırdı iyi kötü.Haluk yürekli gerçeği iyi ki açıkladı. Dursun özbek, erden timura devre arası bonservis için para harcamayın demiş boey satılınca yine harcamayın diye diretmiş
Bb borcu konusunda rahat takılıyorlar diyorum. B.birliği durumunu hiç dert eder gibi bir halleri yok. Bi sadece bizimkiler atlı koşturuyor gibilerBjk'nin rahat takılır bir hali var mı? Fb ise tamamen Ali Koç ekonomisi ile dönüyor 200-250 milyon euro sponsorluklar ve cebinden verdiği para diyorlar. Kar açıklıyorlar ama borçları düşmüyor mesela. Ali Koç'un sezon sonu bırakacak haberleri ve kendi açıklaması da var. Orada Ali Koç olmadığında göreceğiz TR'nin en zengin ailesi. Ali Koç'tan sonra Saran falan da onun kadar zengin değil o zaman göreceğiz onların durumunu.
Menajeri değişince kendini topladı reis.Menajeri iyi 1'i oyuncunun gelişiminde.Berkan'ın da menajeri aynı zamanda.Bence Avrupa'ya götürür oyuncusunu Lorient'e..Bu arada Erencan’ın sözleşme sonu 2025. Eyüp %90 avucunu yalayacak
Çok iyi yaptı. Kapalı kapılar ardında iş döndürüyorlar yoksaaslında çok kızdım ve hala kızgınım bu haberin o gün çıkmasına - ctesi pazar ver. Gerginlik azalırdı iyi kötü.
ama küfretmiyorum adam ben gazeteciyim doğru haberi veririm kim nasıl algılarsa algılasın diye - ona da saygım var. Dün sapce odasında bu yüzden kendini savundu biraz "taraftarın bir kısmı böyle evirip çevirecek diye haber mi yapmayayım" dedi herif temiz şekilde
yav bırak abi 10M Eu falanmış... Mehmet Topuz'u kitlediğin gibi fenere kitlersen olurdu geçti o günler.Bu arada Erencan’ın sözleşme sonu 2025. Eyüp %90 avucunu yalayacak