Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ kanat Ziyech ve Tete desek, Bakambu gitti, Zaha ikinci forvet olabilcek vaziyette desek, sanıyorumki sağlam bir 10 numara getirebilirler.

Böyle birşey olsa sence fbjk bukadar rahat takılır mıydı. Heriflerin borcu bizden çok
Bjk'nin rahat takılır bir hali var mı? Fb ise tamamen Ali Koç ekonomisi ile dönüyor 200-250 milyon euro sponsorluklar ve cebinden verdiği para diyorlar. Kar açıklıyorlar ama borçları düşmüyor mesela. Ali Koç'un sezon sonu bırakacak haberleri ve kendi açıklaması da var. Orada Ali Koç olmadığında göreceğiz TR'nin en zengin ailesi. Ali Koç'tan sonra Saran falan da onun kadar zengin değil o zaman göreceğiz onların durumunu.

Bu kadar plansiz programsiz hareket edilmesi Galatasaray’a ihanettir

Erden timur’un yaptigi basarili islerin hatrina herhangi bir tepki vermiyorum ama bu durum hic hos olmadi

Konu oyuncu transferi degil sag bek sol bek büyük ihtimal bir sekilde alinir,benim icin problem bu kadar gec kalinmasi

Bunun bir aciklamasi yok
Haluk yürekli gerçeği iyi ki açıkladı. Dursun özbek, erden timura devre arası bonservis için para harcamayın demiş boey satılınca yine harcamayın diye diretmiş

Haluk yürekli gerçeği iyi ki açıkladı. Dursun özbek, erden timura devre arası bonservis için para harcamayın demiş boey satılınca yine harcamayın diye diretmiş
aslında çok kızdım ve hala kızgınım bu haberin o gün çıkmasına - ctesi pazar ver. Gerginlik azalırdı iyi kötü.

ama küfretmiyorum adam ben gazeteciyim doğru haberi veririm kim nasıl algılarsa algılasın diye - ona da saygım var. Dün sapce odasında bu yüzden kendini savundu biraz "taraftarın bir kısmı böyle evirip çevirecek diye haber mi yapmayayım" dedi herif temiz şekilde

Bjk'nin rahat takılır bir hali var mı? Fb ise tamamen Ali Koç ekonomisi ile dönüyor 200-250 milyon euro sponsorluklar ve cebinden verdiği para diyorlar. Kar açıklıyorlar ama borçları düşmüyor mesela. Ali Koç'un sezon sonu bırakacak haberleri ve kendi açıklaması da var. Orada Ali Koç olmadığında göreceğiz TR'nin en zengin ailesi. Ali Koç'tan sonra Saran falan da onun kadar zengin değil o zaman göreceğiz onların durumunu.
Bb borcu konusunda rahat takılıyorlar diyorum. B.birliği durumunu hiç dert eder gibi bir halleri yok. Bi sadece bizimkiler atlı koşturuyor gibiler

aslında çok kızdım ve hala kızgınım bu haberin o gün çıkmasına - ctesi pazar ver. Gerginlik azalırdı iyi kötü.

ama küfretmiyorum adam ben gazeteciyim doğru haberi veririm kim nasıl algılarsa algılasın diye - ona da saygım var. Dün sapce odasında bu yüzden kendini savundu biraz "taraftarın bir kısmı böyle evirip çevirecek diye haber mi yapmayayım" dedi herif temiz şekilde
Çok iyi yaptı. Kapalı kapılar ardında iş döndürüyorlar yoksa

Bu auier moruğunu kiraladık mı aldık mı. Valla aldıysak suratlarına tüküreyim bunların.

Bu arada Erencan’ın sözleşme sonu 2025. Eyüp %90 avucunu yalayacak
yav bırak abi 10M Eu falanmış... Mehmet Topuz'u kitlediğin gibi fenere kitlersen olurdu geçti o günler.

o gelşiimin daha 3te 1 bile yok gördük maçlarda azim haricinde elle tutulur değil bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt