Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservis vermeyelim zarar etmeyelim derken şu yaştaki adama 3 yıllık falan sözleşme verildiyse kulübe asıl zararı öyle veriyorsun.
Bu adam düşüşte, verdiğin paranın geri dönüşü yok. Ve hala Afrika Kupası'nda ne zaman geleceği belli değil.

Aurier dışında bir de sol bek alır transferi kapatırız.

erden transfer işinde sacmalamaya basladı maalesef

40 yasındaki adamı nasıl bonservisli alır aklımalmıyor
Erden'in isi oldugunu zannetmiyorum. Gecen sene bu vakitler Zaniolo pesinde kosan adam, bu sene 30m'a adam satip belese topcu kovalayacak? Musade edilmiyor diyelim.

Nerde gecen sezon sampiyonluk istoyorum diye yirtinan Dursun? Ne oldu bu sezon? Fener tarafi kotulukte, pislikte iyice azmisken nerede bu Dursun? Talimat mi aldin Dursun?

Erden baskani tanidiysam biraz, ne bu vizyonsuz islere bulasir ne de hazmedebilir. Bilmiyorum cok sinirliyim sadece.

şimdi de levent mercan deniyor sol bek için :D takımı güçlendirceğimize daha kötü yaptık resmen hahah

Herifin tipinden, sakatlık geçmişinden, son zamanlardaki düşüşünden 35 yaş üstünde olduğu uzaydan bile görülüyordur.

Bu adamı topçu diye aldılar. Bir de yağlı maaş bağlarlar. Ya bi defolup gidin dalga mı geçiyorsunuz bizle

Nott ve spurs taraftarları geçen seneki perfonmansını baya beğenmiş, mucizevi olarak tekrar kendine geldiğini söyleyenler var. Bu sene biraz yavaş bulmuşlar, belki pl'de kaldıktan sonra beklentileri artmış olabilir. Bu tarz indisi çıktısı olan adamlar her zaman yüksek risk içerir. Ortama göre hareket ederler. Ne diyim davinson ve zaha'ya güveniyorum.

Benim umudum Okan hoca. Aurier'den katkı almayı başarabilir zira oyuncu ilişkileri çok iyi bir hoca.

Ulan ne güzel ucuza Assignon gelecekti belki iyi çıkacaktı belki tıraş çıkacaktı ama Kaan oynayacaktı

Şimdi hem paracıklar gidecek hem yazın Aurier'nin maaşını vererek Antep'e falan kiralıcaz

Transferde yönetime sosyal medyadan baskı yapılmasını pek doğru bulmam ama yönetimde bazı şeyleri çok zorluyor.

Aurier'e 6 aydan fazla verilen kontrat zarardır. 6 ay + 1 yıl opsiyon koyarsın tamam ama 1.5 yıl-2.5 yıl net zarardır. Yönetim ve Erden Timur resmen hayal kırıklığı.

Bu adama 1.5 yıllık sözleşme önerilmiştir muhtemelen ve bana çok okey geliyor. İyiyse 1.5 yıl götürür, iyi gitmezse de en fazla gönderilir veya rotasyon olur.

Sol beke de Acuna alırız herhalde. Devre arasında güç kaybediyoruz.

Levent mercani da aliyoz hahahahhahah

Mercan-Aurier hahhahahah

Dubois'i herifler vermiyor napalim , bastan geri alma maddesi eklemeyi bilsinler o vakit. Goksel vermem diyorsa vermez bize zaten parasini verdigimiz adama bir de bonservis mi verelim tam kerizlik olur.

Arier icin bonservisi ucuzdur (umarim) ama senelik maasi Dubois kadar vardir en az.
6 ay + 1 yıl opsiyon verdiğimizi umuyorum.

Fildişi finale çıkarsa bi 2-3 hafta daha yok bu arada. Leş oğlu leş bir transfer.Zeki Çelik alınmalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt