Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.204
- 5.907
- 473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Assignon nolduu? Afrika'nım çölündeki adam dönene kadar 1 ay geçer. Yazık!
6 ay + 1 yıl opslu gelsin. opsu kullanmayız kazık atarız
Boey'i satmışsın 30 milyona 3 isteyen 10 ister senden oturup scout ekibini mi suçlayalım ciddenDemek ki Boey'in gitme ihtimaline karşılık scout ekibinin eli armut topluyormuş.
Normalde kötü fikir değil ama kendi takımıyla sözleşme uzatması gerekiyor bunun için. 6 Ay sonra bitiyormuş sözleşmesi. Yani ya biz bonservisi ile alacağız yahut onlar sözleşmesini uzatıp kiralayacaklar. Fab. Romano bonservisi ile dediğine göre, ilk durum sanırım...6 ay + 1 yıl opslu gelsin. opsu kullanmayız kazık atarız
Egitilmez taraftarimizi egitiyor yönetimAssignon’a bok atanlara Aurier müstehak
Alın tapusuyla takılın şimdi
Scout ekibinin suçu olduğunu sanmıyorum. Sen istediğin kadar oyuncu bul yönetim almıyorsa ne yapabilirsin ki.Demek ki Boey'in gitme ihtimaline karşılık scout ekibinin eli armut topluyormuş.
Satmadan işi bitirseydin ozamanBoey'i satmışsın 30 milyona 3 isteyen 10 ister senden oturup scout ekibini mi suçlayalım cidden
Boey'in satışı duyurulmadan scout transferi çoktan bitirilmiş olmalıydı. Kimi suçlayalım Amerikayı mı?Boey'i satmışsın 30 milyona 3 isteyen 10 ister senden oturup scout ekibini mi suçlayalım cidden
Diger kuluplerden bir farkimiz olsun rtsŞuan dünyadaki bütün kulüplere git sor ne tarz oyuncu almazsiniz diye, günümüz 1 Şubat tarihi ile fildisi ve nijerya ile kampta olan ve sorunlu olan adami almam derler. Biz gittik bunu yaptık helal olsun
Dueli boey kadar olan adam bulmak kolay değil. Sevdim bu işi