Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transferi böyle kapatırsak muhtemelen lig ve uefa elimizden uçup gidecek

Solbeke su Brezilyali cocugu alalim ya Ridvan'la falan olmaz o is. Bir tane de gitmisken Brezilyali forvet getirsinler.

Haftasonu samsun ondan sonraki basaksehir maclarinda puan kaybi sonrasi isterse cafuya dönüşsün kurtaramaz sizi Aurier ey yönetim benden söylemesi

iyi topcu almışız hayırlı olsun

Enes Ünal Bournemouth söylentisi var internette. Acaba Bakambu-------->Enes????

Olur mu yav, düne kadar satmıyorduk Boey’i, son günlerde aldılar ve bence çok iyi bonservis ödediler, 20 verseler belki vermezdik.

Sol bek neyse de sağ bek için çok bir şey demem, Assignon’a 4 ay okeydim ben hücumu da iyidi çocuğun.

Onun dışında devre arası transferinden baştan beri beklentim yoktu Kopenhag maçından sonra.
O fiyatlara satmamaya okeyiz hepimiz zaten, ama çocuğun Avrupa standartlarında olduğu açık ,
belliki gidecek bir şekilde elinden , eşşeği sağlam kazığa bağlamak gerek,
Neyse umarım herkesi şaşırtır Orye,
Tek korkum Torriea, İcardi sakat yada cezalı olursa, hakemler kendi sahamızda uydurur bizi,
Yönetim çok hafife aldı bence,
Okana daha fazla destek olmamız düşer artık

Normalde 4 milyon bakambu gitsin derdim, ama bu yönetime alma konusunda güvenim kalmadı, bakambu kalmalı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma: "Galatasaray her zamanki gibi oyuncuyu benden değil menajerinden istiyor. Oyuncuyu ikna edip ucuza almak için... Yazık bize, yarın maçımız var."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt