Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.660
- 20.663
- 1.848
2,2 milyar lira borcumuz vardı bb'ye, ben öyle biliyorum. Bunun tamamını ödeyeceksek eğer transfer yapılmamasına razıyım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav o kadarda değil üstad be.Bir takım nasıl dağıtılır adlı eseri izliyoruz
ben bu cümleyi sorumlu tutuyorum totem niyetineKime aldik
Yazın öde 3-4 ayda batmayız herhalde2,2 milyar lira borcumuz vardı bb'ye, ben öyle biliyorum. Bunun tamamını ödeyeceksek eğer transfer yapılmamasına razıyım.
Nankör bunlarBakambuyu 10mye çaktın diye tebrik eden olmaz ama nankörlerrrrr
boey satışı 1 milyarını kapattı zaten bu zaman kadar da her gelirimizin %50sini almışlarsa oradan da rahat 1 milyar gelmiştir kapanması lazımdı şimdiye2,2 milyar lira borcumuz vardı bb'ye, ben öyle biliyorum. Bunun tamamını ödeyeceksek eğer transfer yapılmamasına razıyım.
Nankör bunlar
ne yedinkime aldik
spor gecesi başlasa da az kolpa duysakbu akşam kaynar ortalık - herkes akşam yemeğini vs yapsında bi
Boey'in parayı Bayern peşin mi ödedi bunu bilmiyoruz? Ayrıca 600-700 milyon TL faizi var.boey satışı 1 milyarını kapattı zaten bu zaman kadar da her gelirimizin %50sini almışlarsa oradan da rahat 1 milyar gelmiştir kapanması lazımdı şimdiye
Bir kez daha geniş liste lafı duyarsam bağış yapıp küfür edeceğimspor gecesi başlasa da az kolpa duysak