Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası sadece bir ticarethane değil. Hem spor kulübü hem ticarethane. Sadece ekonomiyi önceleyip futbol takımının başarı için gerekli ihtiyaçlarını karşılamak zorundasın. Yoksa sata sata borç kapatmayı sokaktan geçen adam da yapar
Mayısta karşısındaki kimsenin hiç şansı yok iken artık var.(yani başarısız olunmasını isteyen koltuk sevdalıları vardır mutlaka)

ya da kendisi bırakacak aday olmayarak MÖztürkü gazlayacak pis pis - BB yi kapatacağız dedik bu hale getirdik deyip incek.

Keremler abdülkerim barış varken neden sol bek illa yerli olacakmış anlamadım gitti

transfer döneminin bizde yarattığı duygu bir görsel olsaydı ...

1706802348975.webp

Böyle devam ederse 2-3 seneye futbol takibini bırakırım. Bugün cenazem var gibi dolandim etrafta ne calisabildim ne bişey. Herşey güllük gülistanlik olacak diye bişey yok ama bu yapilanlari kabul etmiyorum. Biz rizkimizi ayırıp gidip storedan destek oluyoruz biletler fahiş fiyat oluyor gidiyoruz ama elin bitik adami kankasinin yanina gelecek diye bizimle billur gecemezler. Gecerlerse ne taraftar bulurlar ne ürün satarlar

Tek çare erden timurun başkanlığı. Diğer muhtemel adaylar kötü
Keşke ama şu teori var çok doğru bulduğum . Erden Timur taraftar nezdinde dokunulmaz nitelikte - o otoriteye sahip olan birini lobi ile desteklerler mi dedeler emin değilim.

yoksa olması gereken iş o.

Yazın öde 3-4 ayda batmayız herhalde
Bildiğim kadarıyla öyle ha deyince çıkılma olmuyor prosedürü falan anlaşması vardır bunların. Yine faizi de var ya bu işin. Haziran'a kalırsa ne kadar faiz ödenecek falan? Şubat ayı divanında en kötü öğreneceğiz orada açıklamalar olacaktır keşke ondan önce bir basın toplantısı falan açıklasalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt