- 27 Ocak 2010
- 138.947
- 105.169
- 5.648
sami yen arazi olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden başkan bir dönem daha yönetimde yer alıp daha sonrasında adaylık koyar.Yaw artik dedelerin zerre hukmu yok, olsa belmas da mcengiz de secilemezdi.
Erden aday ciksa dursun dahil herkesi osurtur
valla adamı bıktırır, şu 5 iq luk taraftarın önüne "sorumlu" diye atılır eder bırakırsa tamamen bu işi ayvayı yeriz.Dursunu seçimlerde kimse yenemez erden reis dısında oda onune gecmez yine seçilecektir.
Tamam işte liseciler başkan belirleyemiyor . Kaç seçimdir onların adayı hep kaybettiDedeler dediklerim GSTV şarap muhabbeti yapanlar değil yav, lobici olanlar - Lise Tayfası olanlar yani grup grup.
Keşke Erden Timur başkan olsa.
Ertanın gizliye aldığı yanıta bak

sağ bek için asinyon zeki ve orie ile ilgilendiğimizi bilioz
sol bekte rıdvan banko gibiydi sonra ranjersın alıcağı adam yatınca sanırım o da yattı ya da yatmadı. sınır devam ederken bek politikamızı o kdr kötü bulmuyom. şimdi bons ile adam alsak dünya kadar para veririz. bi de barış gerçeği var soldan baya katkı verior hücumda. asıl o.s çıkmazsa sorun olur çünkü fiziki yükü çekecek bi adam lazım ki o da yok.
sami yen arazi olmuş
Adam napsın her saniye değişik işler oluyor kulüptesami yen arazi olmuş
Aurier Galatasaray'da Bakambu Real Betis'te reis.Bu transferden 5 milyon euro bonservis kazandık..
Bu Kulaksız’ın fenerli olduğunu düşünüyorum. Hep bizim aleyhimize açıklamaları.Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız: "Erencan Yardımcı, bu sezonu Pendikspor'da tamamlayacak. Sezon sonu için belirlediğimiz fiyat ise 10 milyon euro."
Ulan kendi adamlarımızı bile alamıyoruz
Bu samiyen haberin kaçıncı vukuatı. Güvenmemek lazım bu adamasami yen arazi olmuş
sami yen arazi olmuş
Mantığını hiçbir zaman anlamadım. Ben alttaki yanıtlara bakmam her zaman ama gizli yanıt oldu mu muhakkak bakıyorum.Yaw boyle gizliye alinca daha cok dikkat cekiyor
Hicbisey yapmasa 1000 kusur cevabin icinde kaybolacak
haksızmıyım Kuzufiğıld
Ahbap os ismi de çıkmıyor ki. Ortaya Zımba gibi biri gelecekse bek almamamıza razıyım bensağ bek için asinyon zeki ve orie ile ilgilendiğimizi bilioz
sol bekte rıdvan banko gibiydi sonra ranjersın alıcağı adam yatınca sanırım o da yattı ya da yatmadı. sınır devam ederken bek politikamızı o kdr kötü bulmuyom. şimdi bons ile adam alsak dünya kadar para veririz. bi de barış gerçeği var soldan baya katkı verior hücumda. asıl o.s çıkmazsa sorun olur çünkü fiziki yükü çekecek bi adam lazım ki o da yok.
Haklisin dostum da orie cop, tamam diyelim boey „beklenmedik“ satildi, devre arasi fiyatlar yüksek uygun bulamadik vs, sol bek ihtiyaci baya zamandir biliyoz, hala getiremedik nasil yorumluyosun bunu bence skandal
Görsel desteği için bilhassa çok teşekkür ederim, şuan çok lazımdı