Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursunu seçimlerde kimse yenemez erden reis dısında oda onune gecmez yine seçilecektir.
valla adamı bıktırır, şu 5 iq luk taraftarın önüne "sorumlu" diye atılır eder bırakırsa tamamen bu işi ayvayı yeriz.

kontrolsüz Dursun, Metin Öztürk, Abdurrahim ve benzeri adamlar kendi hallerinde yönetim tepelerinde mikrofon başlarında olmamalılar.

7/24 istafa diyerek ban üzerine ban yerim.

sağ bek için asinyon zeki ve orie ile ilgilendiğimizi bilioz
sol bekte rıdvan banko gibiydi sonra ranjersın alıcağı adam yatınca sanırım o da yattı ya da yatmadı. sınır devam ederken bek politikamızı o kdr kötü bulmuyom. şimdi bons ile adam alsak dünya kadar para veririz. bi de barış gerçeği var soldan baya katkı verior hücumda. asıl o.s çıkmazsa sorun olur çünkü fiziki yükü çekecek bi adam lazım ki o da yok.
family-guy-respect.gif

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız: "Erencan Yardımcı, bu sezonu Pendikspor'da tamamlayacak. Sezon sonu için belirlediğimiz fiyat ise 10 milyon euro."

Ulan kendi adamlarımızı bile alamıyoruz
Bu Kulaksız’ın fenerli olduğunu düşünüyorum. Hep bizim aleyhimize açıklamaları.

Bu kadar plansiz programsiz hareket edilmesi Galatasaray’a ihanettir

Erden timur’un yaptigi basarili islerin hatrina herhangi bir tepki vermiyorum ama bu durum hic hos olmadi

Konu oyuncu transferi degil sag bek sol bek büyük ihtimal bir sekilde alinir,benim icin problem bu kadar gec kalinmasi

Bunun bir aciklamasi yok

sağ bek için asinyon zeki ve orie ile ilgilendiğimizi bilioz
sol bekte rıdvan banko gibiydi sonra ranjersın alıcağı adam yatınca sanırım o da yattı ya da yatmadı. sınır devam ederken bek politikamızı o kdr kötü bulmuyom. şimdi bons ile adam alsak dünya kadar para veririz. bi de barış gerçeği var soldan baya katkı verior hücumda. asıl o.s çıkmazsa sorun olur çünkü fiziki yükü çekecek bi adam lazım ki o da yok.
Ahbap os ismi de çıkmıyor ki. Ortaya Zımba gibi biri gelecekse bek almamamıza razıyım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt