- 31 Ağustos 2021
- 69.216
- 49.570
- 3.258
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok özel bir an olurduBurcu Özberk zombi olsada ısırsa keşke

Burada yönetimin açıklaması önemli herkeste şu endişede var BB'den de çıkmazlarsa o zaman ne oldu bu paralar gibisinden. Başkan basın toplantısında ve en son Divan'da yakında müjde falan diyerek şifreyi verdi ama net açıklama olmadığından taraftar da anlamıyor. Ha yönetimde BB ile görüşmelerde başkaları işleri zorlaştırmasın diye net anlaşma imzalanmadan söylemiyor Florya'yı da tapusu alındığında aldık diye açıklamışlardı ve onun kredisi tamamen kapandığında o krediyi kapattık diye açıkladılar. Mayıs ayından önce BB'den çıkma işini de bir şekilde açıklamaları lazım. Şubat divanında en kötü üstü kapalı Mart Divanında ise net bir açıklama bekliyorum ben şahsen.vallahi rahat takılıyor gibi durmuyorlar birinin başkanı kaçtı gitti, gelen uçuk kaçık işler attı herifler transfer bile yapamıyor.
Öbürü de şampiyon olsam cebimden o kadar ödedim der olmadı sponsor ol diye bir sürü asamı haraca bağlıyorlar. Şampiyon olamazsam gidiyorum diyor.
Sermayenin torunu uzun adamla herkesten daha arası iyi olduğu gerçeği var legal legal olmayan parayı sokturur bunu sen yapamazsın.
Bizdeki durum baya farklı yeniden seçilme arifesi var ve 1 yıllık faiz 20 milyon euro.
Dışarıdan para sokabilseydik bu zamana kadar sokardık demek ki olmuyor ki önümüzü görmek için bazı durumlar şart.
Sonra transfer dönemi bu gece bitmiyor daha 8 gün var. Gerçeklik olgusu diye bir şey var uefa da maximum gidebileceğimiz gerçeği var 10 gün önce de adam alsan aynı bu gece de.
maximum 2 tur atlama 4 maç koysan elde edeceğin para 3 milyon euro. Bizim ş.ligi için kasmamızın sebebi de belki de buydu. Son maç manchesterin kazanmadığına pişman bile olmuş olabiliriz.
Birde feneri bilmiyorum da beşiktaşın sabit oran %25 sanırım.
Birde şöyle bir olay var hafızam beni yanıltmıyorsa anlaşma süresince 2 yıl ana para ödemesi yoktu bu sene ile ana para ödemesi olacak. 5 yıl sürekli gelirlerinin %50si aktarılacak ve vergi borçlarını af falan gibi biriktirme de yok.
İlk vergi borcu ödeyeceksin sonra faiz+ana para ve her sene borç faizi girecek.
dediğim gibi belki 3 ay erteleme bize kol gibi girecek. Anlaşma 2021 martta başlamıştı ve o tarihte ilk 2 yıl dolacak. En kötü ihtimalle her sene buraya faiz hariç 600 milyon lira ödemek zorundayız anaparanın yıllık ödemesi bu.
Ben bu konuda kızamıyorum açıkcası
Bütün eski futbolcular yeteneksiz çocuklarını bizim altyapıya kaydettirmek istiyor, fbliler dahil,Mardin li çocuğu bari alın. Böyle çocukları fener kapıyor 10 da 1 i tutuyor arda güler gibi. Bizde floryadaki zengin ailelerin sifir yetenekli çocuklarını yetiştirmeye çalışıyoruz.
Ulan tjk adamı ne getirdin beaali ecenin auirer yorumunu dinliyeyim dedim 5 dakikadır dünya klasik rock müziğinin 70 ler anadoluna rockına olan etkisini anlatıyor
bejekeli d enk geldi ayrıca baya maç izleyen biriUlan tjk adamı ne getirdin bea
Evet, Bizim için birşey ifade etmiyorki,Yarın saat kaçta bildiriliyor Avrupa listesi ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bebek gibi oldumSikintidan 3.5 aydir uzattığim saçları kestirmeye gidiyorum.
Yalan haber bile çıkmıyor