- 26 Kasım 2012
- 179.206
- 241.278
- 5.688
Nöbet mi Lorenzo'nun Yağı mı belli değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
At isimlerine benzemiyor muPaul JOLY deniyor
Bizim ülke takımlarından bir bok olmaz hocam ya. Ben umudumu kestim. Erden Timur var diye çok umutluydum ama içten liseliler bile adamin ayağını oydular demek ki. Her başarı muhakkak cezasiz kalmıyor bizim takımda. Hiç bir zaman standart bir çizgimiz olmayacak gibiBu yönetim anlayisiyla biz Sampiyonlar Ligi'ne kalici olarak katilim saglayamayiz.
Musluk deyince aklıma geldi Erayım kestirecektik kökünden kestirmedin dimi yani saçınıBjk gibi olduk lan. Hadi onlarda para yok satis yok vs. Bizde musluklari kim kapadi
Bugün inan gündemi hiç takip etmedim 1 kez telefonu aldım onda da Assignon gelmemiş Aurier gelecek diye görmüştüm.
Sa, kime aldık gelişmeler nedir
Ucundan aldirdim Azizim ferahlasin diyeMusluk deyince aklıma geldi Erayım kestirecektik kökünden kestirmedin dimi yani saçını![]()
Burnley'den Assignon açıklamasıda henüz görmedim.Hala KAP aciklamasi gelmemesi enteresan, yarin son gun UEFA listesi icin.
Berkan ve bay neyine yetmiyorBunlar sol bek alamayacak
Ingiltere'de bugun mu son gun?Burnley'den Assignon açıklamasıda henüz görmedim.
4 saat 16 dk kaldı kapanmasına ingilterede
2 de bitmiyor mu ordaBurnley'den Assignon açıklamasıda henüz görmedim.
4 saat 16 dk kaldı kapanmasına ingilterede
evtIngiltere'de bugun mu son gun?
maşallah hangi siteye premium üye olduğun belli olduŞifresiz yayına mi geçildiAngela white, christy mack, rachel starr, nicole aniston, kendra lust, ava addams, ariella ferrera, madison ıvy, mia malkova, asa akira ve raven riley i artık izleyebileceğiz öyle mi
![]()