Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aurier ile 6 ay + 1 yil opsiyonlu imzalamak lazim. Tutarsa 1 yil daha kalsin. Boey satisindan sonra daha farkli beklentiler vardi ama maasi fazla yuksek olmazsa kisa vadeli cozum icin kagit ustunde iyi transfer gibi duruyor. Afrika kupasinda takimin kaptani ve bu sezon Nottingham’da da kaptanlik yapti, yani liderlik ozellikleri olan bir oyuncu. Scout ekibi ve teknik heyet maclarini izleyip onay verdigine gore son durumu kotu degildir diye dusunuyorum.

Sol beke ise genc ve satisindan para kazanabilecegimiz bir oyuncu alinmali diyecegim de bu saatten sonra zor, yonetim bu konuda sinifta kaldi.

Bakambu bedavaya gider, Okan Hoca'da Bakambu daha çok oynamak icin gitmek istedi, onun bölgesinde Halil var zaten diye açıklama yapar.

Süper Lig'de sampiyon olup Sampiyonlar Ligi'ne katilirsak 30M euro, yani bugün cevirdigin zaman 1 Milyar TL gelir elde edecegiz. O para hem rakibe gitmeyecek hem sana gelecek, x2 efekti var...

2. olup ş,ligine bir şekilde girersen de aşağı yukarı o kadar alırsın. Böyle bir konu da var ama tur atlamak epey zor

bir bakıma yazın yabancı sayısı 12 ye düşmüşken birilerini almak için az kullandıklarımızdan çıkmakla çok uğraşmayacağız gibi. Bakambu satışına öyle bakıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt