Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarin puan kaybina hazir olun. Devsirme oyuncularla cekirge bir sıçrar iki sicrar. Şampiyonluk inanilmaz zor Allah yardımcimiz olsun. Sakatlik gecirmemek için her gün tanrilara kurban vermek lazım

merakımdan saat 3 e kadar burnley sayfası refresh edeceğim ona yanıyorum - içime kurt düştü

Biz sezonlarda hep yeni yönetimle girilmeliyiz 2. Yılına giren yönetim çuvallıyor.

Tam işe dalayım dedim Vinicius ismi gördüm. Yemin ederim son 2-3 sezondur hangi adama bitik dediysem bu transfer döneminde bizle ismi çıktı. Midem bulandı.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veriyoz, Avrupa'da yolumuza devam ediyoz ama,
sağ bek yok
sol bek yok
torreira hariç elle tutulur orta saha yok
elle tutulur sağ kanat yok
icardi hariç santrafor yok

avrupa ligi listesine ekleyebilmek için transferin son gününe girdik, sol bekte levent mercan'a talibiz, sağ beke ihtiyar aurier çekmeye çalışıyoz, o da becerebilirsek.

müthiş.

avrupa'dan elenirsek, ligde de şampiyonluğu kaybedersek hesabı tam olarak kim veriyo?

1706821999046.png

Özbek, Öztürk ve Timur'a puan durumunu tekrar hatirlatmakta fayda var.

Sezon basindan beri Galatasaray net oglu net dogranirken hic bir sekilde hesap sormadiniz, dogru dürüst tepki vermediniz. Her türlü basari hocamiz Okan Buruk'a yazar. Gerisi de size.

Lig 16.sindan son gün Galatasaray düsmani olarak bilinen S.Hurma'dan sol bek alma cesaretini nasil gösteriyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt