Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan scout transferi yapmak için daha iyi bir zaman olamazdı ya

takım yıldızlarla dolu
omurgası oluşmuş

sadece scout işi adam alıp onları pişmesini sağlayacaktın

takıma değer katacaktın!!!!

ya bu nasıl bir saçmalık ya şu yaşadıklarımız!!!!
Scout için 7 gün var yav niye bunu bugünden tartışıyoruz ki. Scout transferini avrupaya yerleştirsek ne yerleştirmesek ne.

Anket spesifik değil - 9 şubata kadar olan sürece göre 3 dedim.

Angelinhonun gideceği 3 ay önceden belliydi. O kadar savsaklamazlar scout mcout bişey ayarlamışlardır dönem açılınca hemen indirirler diye aklından geçirmeyen var mı?

Meğer uyuyorlarmış sallamamışlar bile
Burayin şarkısı geldi aklıma

Sahiden doğruymuş söylenenlerde
Bir defa bek cikmamis agzindan
Sahiden bir hicmisim nazarında
Öylesine geçmiş zaman

Bayern Münih'te Coman agir sakatlik yasayinca yaz dönemine bitirdikleri kanat oyuncusu icin Granada'nin kapisini calip simdi alirsak üste kac istiyorsunuz diye sormus ve 4m euro diyince cat diye 4'ü verip adami almislar.

BUrhan Can'a bak "Allah kahretsin uyuyakaldım " derken GS'nin en yetklisine ulaşmış.

Tam bir GURU

assignon için havalimanına gitmeye hazırlanıyormışmuşmuş....
hay ben senin

fatih demirelli toplantıda ise inş şu berkay yılmazı getiri bizi it hurmadan ve çöp leventten kurtarır

Yönetimimize destek çagrısında bulunuyorum.

İngiltere 2.5 saat kaldı - Assignon açıklaması YOK burnley'de

stefano sensi

1,68 boy
sakatlık geçmişi rengarenk
takımında süre bulmuyor, futbol oynamak gibi bir gayesi yok, futbol onu uzun zaman önce bıraktı

yakında açıklanır

Bayern Münih'te Coman agir sakatlik yasayinca yaz dönemine bitirdikleri kanat oyuncusu icin Granada'nin kapisini calip simdi alirsak üste kac istiyorsunuz diye sormus ve 4m euro diyince cat diye 4'ü verip adami almislar.
Planlaman varsa hayat kolaylaşır. Bunlar tesadüf değil sende son gün kimi alacağız diye toplantı yaparsın.

boeyden gelen para bankalar birligi icin kullanılacak diyen kim ?

tam secim öncesi iceride olan paralarını alacak olamazlarmı

süre bitmiş hala toplanın. Şuana kadar nerdeydiniz? Ohh Pasta, Kahve dağıl eve. Şampiyonluk sonrası günde 4 YT kanalı dolaşıp, ballandıra ballandıra karakter analizi, scout ekibi, uzun araştırma diye anlatırken devamı gelmeyeceği belliydi. Takımda 3 mevki hariç heryer inşaat. Adı geçen hiçbiri bizim topçumuz değil. Mustafa Sarp'a selam olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt