Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde kritik mevkilerde dogru dürüst yabanci olmadigi icin paso türkleri oynatacagiz, bu yerli kurali simdi mi akillara geldi acaba? Hem Boey hem Angelino varken 2 yabanci bekle planlama yapmistin. Simdi bunlar yok, birinin yerine türk istiyorsun. Kerem, Baris, Abdülkerim, Kaan ve Demirdayi her türlü ilk 11 oynayacak zaten. Kimseyi yemesinler. 8 ve 10 numara kaliteli yabanci cekip Bakambu'ya yedek alsan beklere kimse ses etmez ama bir sey yaptiklari yok. Avrupa'yi sildik zaten. Belli oluyor.

Vinicius bizim lig için uygun bir profil. Oyun kitlendiğinde içeri şişirip duruyoruz. Vinicius oyun doldur boşalta döndüğünde çilingir görevini becerir

Vinicius olmazsa Rafa Mir de iş görür. Valencia'ya kiralık transferi son anda yattı. Trabzon'la da adı geçiyordu. O da 1.91 boyunda, yerden de fena değil

Levent Mercan ne kadar bekse Berkan'da o kadar bek sayılır hadi Aurier neyse de Levent Mercan ciddi derecede sıradan bir hamle. Barış, Berkan ve Kaan ile sol beki götürmek çok daha makul.

Burhancan Terzi: "Karagümrük Levent Mercan için 3 m euro + Kazımcan istiyor."

Ne toplantısı ya. Eve geç kalmışlar karıdan zılgıt yememek için toplantı varmış gibi yapıyorlar. Birde haber yaptırıyorlar işte

Ligi verdik diyoruz da durun yav lig için 8 gün var. Zaniolo style bir oyuncu çıkarsa şaşırmayalım.
Kadroda 3 yabancı eksildi Yeri dolmadan 12 yabancıyla devam edeceğimizi sanmıyorum.
isterse 2 ay olsun ocak ayı başında söylemiştim niyetleri transfer yapmamk ,kör topal sakat 1-2 çöp denk gelirse belki alırlar demiştim
arkada başka pislikler dönüyor buna eminim artık tek çözemedigim erden nasıl alet oldu bunların pisligine yoksa başkanın geçmişi ortada zaten

BCT (Bağırarak) 3M + Kazımcan istiyorumuş hurma ...resmi diyor bide.

hadi ordan bye bye

Salim manav da girdi yayına,

Emre tigre (ne ara aspordan bu yayın kafasına yükseldiyse) otel odası konuşuluyor şu an.

bıyık kelimesi falan geçiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt