Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
levent denen herife 3 milyon verirlerse bu alenen hırsızlık olur

Emre Mor karagümrükte yardırırken 2 milyona satmışlardı şikecilere ne yüzle 3milyon istemiş Levent çöpüne? Kazımcan oynasın almayın Levent Mevent

paraları yok nasıl borcu ödeyip çıkacaklar
borç inridimleri - esrarengiz aflar - devlet destekleri...hepsi masa altı/arka oda anlaşmaları olur.

o sırada borcunu çatır çatır ödemiş olan bize bir şey vermezler. anca "tamam çok sinirlenmeyin, basket salonunuzu vs finansmanını biz ayarlarız " falan gibi bir şeyler derler.

daha müstahaki BB şunu dese "bu adamlar çıktı borçlarını ödeyip- indirim isterseniz onlara X para ödersiniz" ne komik olur.

Fakat şaka bir yana -

TS ağaolundan sonra kutupirt
BJK batık
Fener Koç gittiği anda çığ gibi birş ey düşecek üstlerine.
Bizim riskimiz şu an için bulunmuyor.

doğru yöentilen futbol ortamında rakipsizsin demek bu

O dönem 22 m euro harcadık, tarihte o kadar para harcanan başka devre arası dönemi yoktur.

10 tane adam gelmişti devre arası, Telles dışında iş yapan olmadı. Bu dönemle alakası yok.
Ontivero, Burdisso, Hajrovic, Umut Gündoğan, Salih Dursun, Veysel Sarı vay babayın kemiğine

Transferlerle ilgili ortalıkta çok fazla yanlış bilgi dolaşıyor. Sakin kalmakta fayda var.

Bugün ak g.t kara g.t belli olur artik herhalde.

Bence kimse gelmeyecek.

Ya bırakın artık son dakika topçu kovalamayı neyse parası verip alalım geri Dubois'i. En azındn 2 tarafıda yedekleyebiliyor ve ne vereceği üç aşağı beş yukarı belli bir adam

fbnin yabancılarda sözleşmesi dondurulan var mı? Adamlar hepsini oynatabiliyor nasıl iş ben anlamadım
saçmasapan kiralarda olan adamları yok mu yav 3 4 tane - 14ü tutturuyorlardır bir şekidle ama şu KENT patladı ya ellerinde en azından yarm sezon - müthiş oldu.

Burada Bu kaosu yaşayacağımzı herkes biliyordu zaten devre arası işi zor hakkımızda hayırlısı olsun akşam maçı alalım başka birşey istemiyorum inanın..

ptesi antep maçı sinir stresinden arındığımızdan beri satışlarımız harici somut iş olmadı.

AVL de devam eden şampiyonlukta avantajı olan takımın;

Boey(as sağ bek)
Aneglino(çeyrek sezon sol beki)
Bakambu (yedek forveti)

gitti

eski yerli Berkan "dinamo" geldi.

Yani UEFA listemizdeki 3 adam gitti - biz zaten 3 ekleyebilecektik. 20 kişiye falan mı düştü şu an acaba kadro

Hey maşallah Ziyech'den akıllanmadık demek bu gelirse
Youcef Atal
Screenshot_20240202_102759.jpg

saçmasapan kiralarda olan adamları yok mu yav 3 4 tane - 14ü tutturuyorlardır bir şekidle ama şu KENT patladı ya ellerinde en azından yarm sezon - müthiş oldu.
Sadece Kent değil Zajc da iyi patladı. Oynatamayacaklar da millet ana avrat küfür ediyor. Yattıkları yerden maaş alacaklar puhaha

Sadece Kent değil Zajc da iyi patladı. Oynatamayacaklar da millet ana avrat küfür ediyor. Yattıkları yerden maaş alacaklar puhaha
Zajc var ya öyle bir keyif takılıyorki- akşamüstleri git Suadiye'de "piyasa" yapılan ultra pahalı menüsü olan kahvecilere uğra direk görürsün onu.

heriflerin geçen sene as kadrosunun çoğunu 3 günde 1 görüyordum şantiyem oralardaydı

fena rahat takılıyor heirf - ama Crespo'dan falan daha iyiydi oynatamadılar bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt