Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paraları yok nasıl borcu ödeyip çıkacaklarBu bankalar birliğine olayından neden sadece biz çıkmak istiyoruz anlayan varmi ?
Ne koç ne 8jk ne de ts başkanı dillendirmiyor
Biliyorum bize oyuncu çakmaya çalışıyorlar iki gündür.Yasak zaten o kaynak rtaş
borç inridimleri - esrarengiz aflar - devlet destekleri...hepsi masa altı/arka oda anlaşmaları olur.paraları yok nasıl borcu ödeyip çıkacaklar
Ontivero, Burdisso, Hajrovic, Umut Gündoğan, Salih Dursun, Veysel Sarı vay babayın kemiğineO dönem 22 m euro harcadık, tarihte o kadar para harcanan başka devre arası dönemi yoktur.
10 tane adam gelmişti devre arası, Telles dışında iş yapan olmadı. Bu dönemle alakası yok.
Resmi açıklama gelince eklemişler işte. Gece yoktu.
Gördü yav görmez olur mu. Topuz'u fenere, Gökhan Ünal'ı da Trabzona kitleyen bu değil miydi? 8-9 milyona. Amkarbat'ı da bize kitlemişti sanırım ama çok zarar etmedik ondan.Hurma 3 milyonu bir arada gormus acaba hic de istiyor

saçmasapan kiralarda olan adamları yok mu yav 3 4 tane - 14ü tutturuyorlardır bir şekidle ama şu KENT patladı ya ellerinde en azından yarm sezon - müthiş oldu.fbnin yabancılarda sözleşmesi dondurulan var mı? Adamlar hepsini oynatabiliyor nasıl iş ben anlamadım
Sadece Kent değil Zajc da iyi patladı. Oynatamayacaklar da millet ana avrat küfür ediyor. Yattıkları yerden maaş alacaklar puhahasaçmasapan kiralarda olan adamları yok mu yav 3 4 tane - 14ü tutturuyorlardır bir şekidle ama şu KENT patladı ya ellerinde en azından yarm sezon - müthiş oldu.
Zajc var ya öyle bir keyif takılıyorki- akşamüstleri git Suadiye'de "piyasa" yapılan ultra pahalı menüsü olan kahvecilere uğra direk görürsün onu.Sadece Kent değil Zajc da iyi patladı. Oynatamayacaklar da millet ana avrat küfür ediyor. Yattıkları yerden maaş alacaklar puhaha