Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dubois gelip bir de sağ bek alsaydık yeterli idi bize bence... Barış sol bekte iyi oynuyor bence ... Hatta kariyerine bek olarak devam etse çok daha mantıklı olur. Sol bek barış dubois, sağ bek dübois Kaan sezon sonuna kadar idare ederdi.

Geriden gelince daha fazla alan buluyor önünde. Direkt kanatta oynayinca ayni alani yakalayamiyor ve bir yerden sonra tikaniyor rakibe karsi.

BAY'in olayi hareketlilik. Ayaginda topla beraber durdugu anda zora giriyor daha cok.

Forvet arkasını bence hoca mertens den sonra Halil e emanet edecek...

Maçtan sonra bombalar patlar,
Olası kötü sonuçta gece 12lerde ancak KAPlar düşer

Fenerbahçede koç gider başka bir zengin gelir cebinden o gelecek başkan da para koyar.
yav böyle diyoruzda öyle de kolay değil be abi - düşün mesela sen GS lisin , zenginsinde...

Başkan ol diyorlar sana ama hesap ettiğinde geleceksin paralar saçacaksın cebinden şirketinden herneyse - sonra bir şekilde geri almaya çalışacaksın. Takım 10 yıldır elle tutulur gelir getiren başarısı yok.

Zenginler bizde de var (mesela koçu katlayan sakallı biri paylaşılıyor tanımıyorum) - gördüğün gibi girmiyor hiç topa misal - benim bildiğim kadarıyla en azından (kaba örnek )

dediğin mantıkta koç geldiği anda Real Madrid olması lazımdı takımın parayla takım kurma politikası olarak benzetirsek.

Ben şunu anlamadım hala

Şu an 3 yabancılık yerimiz var. Beklerin birini inatla yerli yapmaya çalışıp bir de Vinicius'u alıyolar. E o zaman son kontenjan nolcak öylesine tutulcak mı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt