Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HY : Carlos ve Aurier tamamdır - Leventte gelişmeler var, taraftar için çok parlak değil.

En azından bu sefer yatmazsa transferler

Aurier
Nelsson
Sanchez
Bardakçı
Kaan
+
Berkan-İmdat Çekici
Barış-İmdat Çekici

gibi olacak. Ama halen yetersiz rotasyon. Biri olmayınca dağılır savunma. Abdulkerim 2 maç kaçırdı bile, Sanchez 2 ay maça çıkamadı. Nelsson dışında istikrarlı forma giyen oyuncu yok. Kaan'da sakat sakat oynuyormuş sene sonu ameliyat deniyor.

Buraya bence hala bir sol bek orjinli oyuncu şart. Kazımcan'ı saymadım çünkü kalırsa da süre alamayacak giderse de zaten gitmiş olacak.

Ön bölge için ise

Mertens-Ziyech
Zaha-Kerem-Barış-Tete
İcardi-Vinicius-Halil

sanırım yeterli olacaktır. Tete gitse bile yeterli olur hatta. Ve lig için orta saha da alınabilir o satılırsa 8+ Milyon Euro bedelle.

Orta saha maalesef yumuşak kaldı Torreira'ya Allah güç kuvvet versin, beladan uzak tutsun. Umarım Ndombele mücizevi bir şekilde az da olsa form tutar.

GD : "menajerinin başlattığı hareket vardı - Hurma ile görüşüldü - "Oyuncuunun TD Şota tarafından transfer vetosu geldi. görevi bırakırım tehtidi. Mercan Şota'dan izin alamadığından trasnfer olmuyor"

dance3.gif

para yakmayacağız demek

Haluk Yürekli: "Serge Aurier ve Carlos Vinicius, Galatasaray’da !."

Tüm takımlar leş gibi bu turnuvada herkes herkesi eleyebilir ama Fildişi ev sahibi olduğu için final görür bence
aynı görüşteyim

mısır fas senegal falanda gitti diye biliyorum (2 dk mı bile harcamadım turnuvaya bakmaya - sağdan soldan gördüğüm şeyler)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt