Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynı görüşteyim

mısır fas senegal falanda gitti diye biliyorum (2 dk mı bile harcamadım turnuvaya bakmaya - sağdan soldan gördüğüm şeyler)

Turnuvayı şöyle ozetleyeyim Mısır ve D.Kongo grupta 3 maçını da berabere bitirdi sonra üst turda eslestiler bu maç da berabere bitti sonra ilk 5 penaltıda yine berabere kaldılar 8. Penaltida mi ne Kongo eledi ..Ömrümde bu kadar seyir zevki düşük saçma sonuçların çıktığı bir turnuva gormedim

galatasarayda-ayrilik-berkan-kutlu-italya-yolcusu-iGt3.jpg
bu adam Dayı'dan daha iyi partner ama Torreira'ya

tek o özelliğini önemsiyorum.

Haluk Yürekli: "Hem sol bek hem sağ bek oynayabilen oyuncuyuda bu geceye yetiştirilmeye çalışılyor adı bizden çıkmasın bir çalışma yürütülüyor."

HY : "hem sağ hem sol beki açıklayabilecekleri yetiştirebilecekleri bir isim var ... çalışılıyor"

Zaniolo konusu arada kaynadı, sene sonu dönecekmiş
Haberden ziyade yorum gibi o. 7-8 maç mı ne kaldı opsiyonun devreye girmesine TR'de bizim medyanın haberlerine göre. Haluklar 30'dan az başkası da dün space sordular Aston Villa'nın maçlarının %60'ında süre alması lazım dendi. Demek ki bundan sonra Zaniolo'ya yedekten de oyuna almayıp süre vermeyecekler.

Haluk Yürekli: "Diyelim ki Avrupa listesine Galatasaray sol beki yetiştiremedi Türkiye'de transfer 9 Şubat'a kadar devam ediyor daha 1 haftalık süre var sanki bugün transfer kapanıyormuş gibi yorumlamayalım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt