- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Haluk Yürekli tam Dursun savunucusu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent de sol bek değil zaten -1 olacağına 0 olsunleventten kurtulduk diyenler neyin kafasinda
sol bek yok takimda
aynı görüşteyim
mısır fas senegal falanda gitti diye biliyorum (2 dk mı bile harcamadım turnuvaya bakmaya - sağdan soldan gördüğüm şeyler)
bu adam Dayı'dan daha iyi partner ama Torreira'ya
Hastayım şu muhabbeteHaluk Yürekli: "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmazmış bundan sonra Galatasaray Karagümrük'e karşı ilişkilerini askıya alıp tek bir oyuncu bile vermemeli."
transfer olsun ne olursa olsun diyorsun hasol bek almiyoruz barisa söversiniz artik prag macinda
Aslında Barışı birde orada denemek lazım. Tam adamları kucağa alacağı geniş alan var. Kenarlarda saha yetmiyor adama.bu adam Dayı'dan daha iyi partner ama Torreira'ya
tek o özelliğini önemsiyorum.
alabilecegimiz en iyi yerli solbektitransfer olsun ne olursa olsun diyorsun ha
levent nasil 1 topcu hic bilmiyorum
değil bence - geçen gün üstüne "yönetime karşı yangın başlatıyorsun" yapıştırdıklarından dolayı ve online olarak onların programa katıldığı için iğnlenemiyor o kadar.Haluk Yürekli tam Dursun savunucusu
izlemis kadar oldum, tessekur ederim.alabilecegimiz en iyi yerli solbekti
Haberden ziyade yorum gibi o. 7-8 maç mı ne kaldı opsiyonun devreye girmesine TR'de bizim medyanın haberlerine göre. Haluklar 30'dan az başkası da dün space sordular Aston Villa'nın maçlarının %60'ında süre alması lazım dendi. Demek ki bundan sonra Zaniolo'ya yedekten de oyuna almayıp süre vermeyecekler.Zaniolo konusu arada kaynadı, sene sonu dönecekmiş
barış bence topla çok iyi değil - ortası dengesini bozabilir epey. Kerem A. misali basit mantıktaAslında Barışı birde orada denemek lazım. Tam adamları kucağa alacağı geniş alan var. Kenarlarda saha yetmiyor adama.