Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krediyi veren devlet değil, bankalar.

Herkes aynı bankaya borçlanmadı kısacası öyle bir silme söz konusu olamaz. Ayrıca BB borçları dövizden TLye dönünce milyarlarca lira borçtan kurtuldu Türk takımları.
Umarım öyle olur yoksa bizim için ciddi haksızlık olur peki bir sorum var bu borçları devletin üstlenip affetmesi gibi durum söz konusu olabilir mi ?.

bu çocuğu savunalım

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denenmedikçe oynatılmadıkça anlamı yok ama işte . güvenilmeli yeri geldiğinde.

City şampiyonluğu verse bu sene "Nunez" e ekstra süre verdiği için verdiği puanlar gelir ısırır onu ama laf yer mi ? hayır.

bide biraz o var ülke olarak - bunu yaparsam linç gelir mi kaygısı

Yalnız Bankalar Birliği anlaşmasında biz çıksak önümüz fersah fersah açık hale gelse devlet tarafından af getirilmeyeceğinin bir garantisi var mı yoksa böyle bir şey yapılabilir mi ?

Şike dönemi 1 gecede yazılı kuralları değiştirenlerden bahsediyoruz. Umarım bu işinde bir arka kapısı yoktur.
Ciksanda borclanacaksin rts. Sistem calmaya yönelik kimse kulupleri dusunmuyor. Her baskan babasinin ciftligi gibi kullaniyor kulupleri.

Oyle bi hale getiriyorlar ki kulup kendi kendini döndüremez duruma geliyor zamanla. Bbden cikmak mesele degil, sonra atilacak adimlar onemli.

Oliveira dönebilecek mi acaba yakında.

Umarım iyi döner. Ndombele, tecrübesiz Eyüp vs ile olmaz. Kerem fena değil ama her maç oynayacak kondisyonu yok 1 maç iyi, 1 maç vasat, 1 maç kötüye yakın oynuyor.

Sergio iç sahada özellikle faydalı olur 15-20 güne dönebilirse.

Berkan'ı solbek rotasyonuna kaptırmazsak o da bizim için bence önemli.

Umarım öyle olur çünkü ciddi haksızlık olur peki bir sorum bu borçları devletin üstlenip affetmesi gibi durum söz konusu olabilir mi ?.

Kağıt üstünde olabilir ama uygulamada imkansız.

Bu ödenen miktarlar da 2-3 yıla düşük değere sahip olacak zaten. Açıkçası sabit kredi faizi üzerinden değerlendirirsek yönetilebilir rakamlar ama bizim oranımız TLREF+1 olduysa acilen çıkmamız lazım, diğerleri 20-21 sabit faizden imzaladı biz değişken faizden imzaladık.

Hurma'dan oyuncu alacagina sol bek olmasin takimda zaten.

Ayrica Brezilya'dan bir sol bek ile gorusuluyormus.
Brezilya'dan görüşülen sol bek kaynağı kim güvenilir mi? Belli ki AL listesine yetişmeyecek o. Bakambu'dan gelen para sol bekte mi kullanılacak acaba? Bİr aralar Vanderlan ismi çıkmıştı 8 milyon istiyor kulübü deniyordu acaba o mu?

Bu yıl devre arası fırsat transferi yine Zaniolo olacak gibi. İlk transfer oluşunda devre arası döner diyen Sergen'i kutlarım.

sol bek alamadık diye 3 haktan 2 sini mi kullanalım ama ...(alınılmamış olmasını savunma amaçlı değil)

ama "kapatma" olarak değilde "başka yazacak adam yok" diye bakıyorum.
Kimseyi alamiyorsan herhalde yazacaksin 🤦

Konu zaten berkan yazılacaktı o yüzden sol bekin acelesi yoka döndü.

Auirer'in buna benzer bir fotoğrafını görmüştüm twitter'da. Fenerliler dalga geçiyordu. Shop bu foto dedim. Buna inanıyorsanız eğer malsınız falan yazmıştım. Baya nahoş ifadeler kullandım.

Meğerse shop değil, gerçekmiş. Şu an şoktayım. Gidip yorumları sileyim bari.

Bunu alıp sağ bek diye getiren yönetime de söyleyecek sözüm yok. Dedem bu kütleyle bizim tempoyu nasıl kaldıracak acaba? Boey, Kerem'in her top kaybından sonra makine gibi ileri geri yapıyordu.

Son haberler neler varmi net gelişme?

Sol bek olayı iptal diyorlar dogrumu

transferlerden dolayı değil de şu adamların ağzına galatasarayın adını malzeme olarak düşürdükleri için yönetime sallanmalıdır.

Kağıt üstünde olabilir ama uygulamada imkansız.

Bu ödenen miktarlar da 2-3 yıla düşük değere sahip olacak zaten. Açıkçası sabit kredi faizi üzerinden değerlendirirsek yönetilebilir rakamlar ama bizim oranımız TLREF+1 olduysa acilen çıkmamız lazım, diğerleri 20-21 sabit faizden imzaladı biz değişken faizden imzaladık.

bir anda hatırladım sen yazdığında admirim - yanılmıyorsam 15ler mi 17 lerde mi neydi faiz biz +1 şeklinde yaptığımızda.

aslında belimizi dahada bükmüş (gerçi 2023 4üncü çeyreğinden itibaren faiz basıldı terkar yanlışım yoksa) o nedenle aslında ciddi önem kazandı.

bir anda hatırladım sen yazdığında admirim - yanılmıyorsam 15ler mi 17 lerde mi neydi faiz biz +1 şeklinde yaptığımızda.

aslında belimizi dahada bükmüş (gerçi 2023 4üncü çeyreğinden itibaren faiz basıldı terkar yanlışım yoksa) o nedenle aslında ciddi önem kazandı.
Anlaşma konuşulurken 14, imzalanırken 19du sonra 8e düştü en düşük bizimkiydi ama tavan bir bedel yoksa şu an yıllık %46 faiz var demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt