Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
sağ beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakatlik problemi olmasa atal derdim ama malesef bu sakatlik belasi futbolu birakmasi gerektigini gösteriyorAtal kumarı mı istersiniz aurier kumarı mı? Ben atal diyorum hem genç hem de turnuva cart curt yok fit kalırsa katkı alırız gayet

Ali cabbarın biti olunca normal. Yıllardır böyle, mamalanmışlarNeden, alenen belli olan rakamı yazmak ne kadar zor olabilir? Şaka gibi kurum.
ayağım uğurlu geldiği konusunda uzlaşalım.Transfer:
Ali Turap Bülbül ile Profesyonel Sözleşme İmzalandı
Akademi futbolcumuz Ali Turap Bülbül ile 2026/2027 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzalanmıştır. Galatasaray SKwww.gscimbom.com.tr
6 milyon nasıl oldu. En fazla 3.5-4 milyon falandır ki o da çok gerçi. Gerisine tamamen katılıyorum. 2 tane boşa kontenjan işgal eden bitik adamdombel ve sergio gibi 2 tane hiçbirşeye faydası olmayan vasıfsıza 6milyon euro maaş veriyoruz yaptıkları tek şey ye iç yat
Oliveira 2.7, Ndombele 3.3 yıllık alıyor. 6 milyon doğru yani.6 milyon nasıl oldu. En fazla 3.5-4 milyon falandır ki o da çok gerçi. Gerisine tamamen katılıyorum. 2 tane boşa kontenjan işgal eden bitik adam
hiç bir şey - galibaBu tjk naptı transferde
Büyük futbol akılları Sir Samet Aybaba Avrupa'da transferin kapanmasını bekleyip fırsat transferi kovalıyordur. Bakalım 7 gün içinde birini getirebilecek mi?Bu tjk naptı transferde
Pardon, yeni transfer olan fildişili bitik sergi zannettim. 3 tane bitik oldu yani, portekizliyi unuttumOliveira 2.7, Ndombele 3.3 yıllık alıyor. 6 milyon doğru yani.
BatmislarBu tjk naptı transferde
Oynamayacağı için çok bir şey fark etmez rdas. Bu kadar sıkışık CL fikstüründe Bakambu oynayamamış Vinicius mu oynayacakGüç kaybettiğimiz bir dönem daha oldu
Belki Vinicius>Baka