Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35 milyonluk satış yapıp yerine 1 tane potansiyelli oyuncu koyamayacağız gibi. Ya kadayıf ya kiralık.

Devre arasında iyi oyuncu alınmazmış. Neyse sezon sonunda yeni Ndombele, Demirbay, Ziyech'ler falan alırız artık. Her transfer dönemi daha da kötüye gidiyor. Rezil, kepaze ettiler.
Bence yazın yabancı sayısı ve transfer ve para olarak gayet güzel olacak

Umarım puan kaybı olmaz ama maç sonu hocadan hiç beklenmeyen tepkiler olabilir,gerçi ne derse hakki olab tek kisi

GFVPBl7XIAAoVKB

Lincoln reis bize bir de sol bek çöz şöyle gencinden uygun maliyetli.

Trans dönemi başında tek beklentim bir orta saha, hani Angelino giderse de ki belliydi gideceği yerine sol bekti. (Genel forum beklentisi de bu şekildeydi.)

Sonuna bakıyorum, takımda sol bek kalmadı, orta saha da almadık.

Bir yerde bir yanlışlık söz konusu.

Fatih hoca olsaydı varya bu yönetimi mahvetmişti. Okan buruk gibi mülayim bir hocaya sahip olduklarına şükretsinler
büyük resimde ama okan hoca'nın tavrı daha doğru

medya önünde taraftar gözünde konuşmaktansa içerde birebir koyarsın tepkini. daha az zararlı seçenek bu.

Avrupa'da sol beksiz devam etmek sene başında dillendirilen Avrupa vizyonuna ihanettir. Erden Timur'un buna izin vermemesi gerekir. Tamam Avrupa'da hemen bu sene kupa falan beklemiyoruz ama kupaya giden yol her sene o vizyonu göstererek olur. Bu sene de gidebildiğin yere gidersin ki ilerleyen senelerde takımda o odaklanma ve özgüven olsun.

Yönetimden beklentim 9 una kadar 25 altı bir sol bek . Hocadan Beklentim barış kaleye yakın olsun sol bek sağ bek falan değil

Gecen kis 15m Zanolo'ya veren, bu sezon son gun Davinson'a 9.5m veren adamlar kasayi doldurup transfer yapmadilar. Benim aklim mantigim durmus durumda. Borc falan hikaye. Istemediler. Kilicdar'in adaylik sureci gibi bir transfer donemi yasattilar bize. Art niyeti olanin hic yuzu gulmesin umarim.

Bakambudan gelen parayı sol beke vereceğiz büyük ihtimal. Rıdvan dışında doğru dürüst isimde çıkmadı ortaya. Avrupa şampiyonası için kendini göstermek isteyecektir zaten. Barış Berkan Kaan idare eder demek hiç mantıklı değil çünkü bizim sayısal olarak eksiğimiz fazla.

Vinicius hiç izlemedim ama denildiği gibi hava toplarında etkiliyse son derece doğru bir hamle olmuş. Sıkışan maçlarda çok yardımcı olur. Bu sene akan oyunda kafa golü attık mı ya da kaç tane artık çok merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt