Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakikalarda Rıdvan ya da Dubois'in geleceğini düşünüyorum.

Gecen kis 15m Zanolo'ya veren, bu sezon son gun Davinson'a 9.5m veren adamlar kasayi doldurup transfer yapmadilar. Benim aklim mantigim durmus durumda. Borc falan hikaye. Istemediler. Kilicdar'in adaylik sureci gibi bir transfer donemi yasattilar bize. Art niyeti olanin hic yuzu gulmesin umarim.
Geçen kış yine para harcamadık. Ne 15 milyon vermesi

1706885859623.webp

1706885923874.webp

Geçen yaz limit yoktu bu dönem b.birliği anlaşması vardı. Önümüzdeki dönem de nasa ile mars görevi anlaşmamız vardır kesin
Geçen yaz limit olmaması bir gerçek ve İcardi gibi bir adamı aldın yani önceki dönem kiralık diye sanki transferden saymıyoruz gibi. Bu dönem ise paranın harcanmaması ve BB'den çıkmaya öncelik verilmesi bir tercih yaz ayında gerçek bir zorunluluk vardı ama bu dönem bir zorunluluk yoktu isteseydiler istedikleri oyuncuya basıp parayı alabilirlerdi ama bunu tercih etmedi. Herkesin zaman zaman attığı bir Mustafa Cengiz videosu var isteseydim yazardım çeki alırdım İrfan'ı ile başlayan ara ara onu paylaşanlar almadığı için Mustafa Cengiz'e de neler diyordular onun gibi bir tercih yaptı bu yönetimde. Yaz ile kış dönemini o yüzden ayırmak lazım eleştiri yaparken. Yaz döneminde gerçek anlamda bir zorunluluk vardı çünkü o yüzden orada çok ciddi bir eleştiriyi kendi adıma yapamam. Kış dönemi ise gerek kötü iletişim gerekte kötü planlama yapmışlardır o yüzden kış dönemi için yapılan eleştirilere katılıyorum.

Umarım puan kaybı olmaz ama maç sonu hocadan hiç beklenmeyen tepkiler olabilir,gerçi ne derse hakki olab tek kisi

O güç henüz yok hocada, o yüzden terim gibi gerektiğinde yönetimi medyanın önüne atamaz

Bir şey söyleyeceğini sanmıyorum

Hocayı taraftarlar bile kabullenmiş değil henüz

Bu yönetimin acilen seçime gitmesi gerekir...

Böyle rezil bi transfer politikası olamaz..

Şampiyonluk yarışında ve avrupa liginde mücadele eden bi takım hem doğranıp hem de eksiklerini kapamamak şampiyonluğu satmaktır avrupayı önemsememektir..

Olası puan kayıplarında ortalık yangın yerine dönecek o zaman oturur euroları sayarlar

Onun taksidinin ödemesi kasim 2023 de başladı o dönem para harcamadık yine.
15m borclandik diyorum, sen odeme planindan bahsediyorsun. Davinson'un da odeme plani gayet uygun. Farkindayim yani hepsinin. Bahsettigim sey farkli da neyse.

Eksiklerin bariz belliyken ve şampiyonluk yarışı da bu kadar sıkıyken 35 m euro kazanıp ''ben bonservis harcamayıp borç kapatacağım'' diyerek hem teknik direktörünü hem de taraftarı yarı yolda bırakamazsın.

Sacha boey çok güzel örnek olmuşken, ben bu satışları nasıl devam ettirebilirim kafasında olmamız gerekirdi. 6 ayda bile uefa'da ve yahut euro2024 turnuvasında parlatabileceğin genç bir oyuncuya gayet de bonservis verebilirdin.1 e alıp 30 a satmanı kimse beklemiyor zaten ancak portekizden brezilyadan 6-7 civarı topcu alınıp 10-15 civarına satılabilir. Kalan ile bankalar birliğini öde kimse birşey demiyor.

Diyeceğim o ki Boey satışını piyango olarak gören bir bizim yönetim bir de fenerliler. Bunu bir daha yapayım kafasında kendilerine güvenemiyorlar belli ki. Bir de babam hep anlatırdı Gs lisesi Gs hep küçük kalsın ama bizim elimizde olsun kafasında olduğundan 2000 uefasının devamı gelmedi diye. O kafa halen devam ediyor belli ki.

Yazin baya hareketli gecer.
Stoper yedek
Sağbek+yedek
Solbek+yedek
Orta saha x2
10no
Bir sağ kanat
1 forvet yedek
Muslere giderse kaleci

Hey maşallah listeye bak

Sol bek garanti dedik, Boey' den sonra hele ki gelen paradan sonra çok iyi sağ bek alırız dedik, bunlar garanti gibiydi. Orta saha istiyorduk, gel gör ki sol bek almadık !!! Yazık, elimizle kOÇ' u şampiyon yapacağız

15m borclandik diyorum, sen odeme planindan bahsediyorsun. Davinson'un da odeme plani gayet uygun. Farkindayim yani hepsinin. Bahsettigim sey farkli da neyse.
Gecen kış 15m zanioloya verdik demekle 15m borclandık farklı iki anlamda cümle rtaş sen ilkini dedigin için alıntıda 15m vermedik dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt