Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.246
- 58.372
- 3.383
Carlosun fm profili var mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen kış yine para harcamadık. Ne 15 milyon vermesiGecen kis 15m Zanolo'ya veren, bu sezon son gun Davinson'a 9.5m veren adamlar kasayi doldurup transfer yapmadilar. Benim aklim mantigim durmus durumda. Borc falan hikaye. Istemediler. Kilicdar'in adaylik sureci gibi bir transfer donemi yasattilar bize. Art niyeti olanin hic yuzu gulmesin umarim.
Nasil yani? Zaniolo'yu bedavaya mi aldik?Geçen kış yine para harcamadık. Ne 15 milyon vermesi
Geçen yaz limit olmaması bir gerçek ve İcardi gibi bir adamı aldın yani önceki dönem kiralık diye sanki transferden saymıyoruz gibi. Bu dönem ise paranın harcanmaması ve BB'den çıkmaya öncelik verilmesi bir tercih yaz ayında gerçek bir zorunluluk vardı ama bu dönem bir zorunluluk yoktu isteseydiler istedikleri oyuncuya basıp parayı alabilirlerdi ama bunu tercih etmedi. Herkesin zaman zaman attığı bir Mustafa Cengiz videosu var isteseydim yazardım çeki alırdım İrfan'ı ile başlayan ara ara onu paylaşanlar almadığı için Mustafa Cengiz'e de neler diyordular onun gibi bir tercih yaptı bu yönetimde. Yaz ile kış dönemini o yüzden ayırmak lazım eleştiri yaparken. Yaz döneminde gerçek anlamda bir zorunluluk vardı çünkü o yüzden orada çok ciddi bir eleştiriyi kendi adıma yapamam. Kış dönemi ise gerek kötü iletişim gerekte kötü planlama yapmışlardır o yüzden kış dönemi için yapılan eleştirilere katılıyorum.Geçen yaz limit yoktu bu dönem b.birliği anlaşması vardı. Önümüzdeki dönem de nasa ile mars görevi anlaşmamız vardır kesin
Onun taksidinin ödemesi kasim 2023 de başladı o dönem para harcamadık yine.Nasil yani? Zaniolo'yu bedavaya mi aldik?
Umarım puan kaybı olmaz ama maç sonu hocadan hiç beklenmeyen tepkiler olabilir,gerçi ne derse hakki olab tek kisi
15m borclandik diyorum, sen odeme planindan bahsediyorsun. Davinson'un da odeme plani gayet uygun. Farkindayim yani hepsinin. Bahsettigim sey farkli da neyse.Onun taksidinin ödemesi kasim 2023 de başladı o dönem para harcamadık yine.
Bb anlaşmasının kötü tarafı bu sezon : yapılan faiz arttırımları bize bilezik gibi geçirdi.Geçen yaz limit yoktu bu dönem b.birliği anlaşması vardı. Önümüzdeki dönem de nasa ile mars görevi anlaşmamız vardır kesin
Illaki vardirCarlosun fm profili var mi
Gecen kış 15m zanioloya verdik demekle 15m borclandık farklı iki anlamda cümle rtaş sen ilkini dedigin için alıntıda 15m vermedik dedim.15m borclandik diyorum, sen odeme planindan bahsediyorsun. Davinson'un da odeme plani gayet uygun. Farkindayim yani hepsinin. Bahsettigim sey farkli da neyse.