- 12 Haziran 2015
- 35.909
- 31.557
- 2.693
Maç sonrası, iki adet bekleniyor bakalım![]()
ne zaman?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç sonrası, iki adet bekleniyor bakalım![]()
ne zaman?
Bu BB'den çıktıktan sonra bundan sonra bu yeni kanunla birlikte yönetim ve başkanlar yaptıkları borçtan sorumlular diye bir şey yok muydu? Ama BB'den çıktıktan sonra en yakın zamanda tüzüğe kredi borçlanmasına belirli bir oranda sınırlama ve kredi borcunun her yönetimin kendi dönemini kapsayacak uzunlukta ve kendi dönemi bitmeden ödenmesi gibi zorunluluklar olmalı. Bazen nakit akışı için kısa vadeli belirli oranda kredi çekme ihtiyacı olabilir ama bunun vadesi kendi dönemini geçmemeli ve kendi dönemi bitmeden bu kredinin ödenerek kapatılması zorunluluğu gibi bir kural olmalıhiç bir fikrim yokta ne halt yerlerse yesinler -yarın yokmuş gibi harcıyorlar hala bana göre
biz kendi göbek bağımızı keselimde. ama en büyük iş bu durumdan ders almak olur- fazla para gömüp başarı yakalamazsan borç sana tekme tokat gibi geliyor şu an.
yaza omurgayı koruyup, satmalık gençler alalım. kadayıf istemiyorum.Araya girelim, biz alalim nasil olur

Bugun mac var kap gelmez![]()
ne zaman?
evet Ek borçlanmanın sorumlusu o dönemin yönetimi/başkanı vs oluyrodu bende çok net hatırlıyorumda nasıl çeteresi tutulur emin değilim.Bu BB'den çıktıktan sonra bundan sonra bu yeni kanunla birlikte yönetim ve başkanlar yaptıkları borçtan sorumlular diye bir şey yok muydu? Ama BB'den çıktıktan sonra en yakın zamanda tüzüğe kredi borçlanmasına belirli bir oranda sınırlama ve kredi borcunun her yönetimin kendi dönemini kapsayacak uzunlukta ve kendi dönemi bitmeden ödenmesi gibi zorunluluklar olmalı. Bazen nakit akışı için kısa vadeli belirli oranda kredi çekme ihtiyacı olabilir ama bunun vadesi kendi dönemini geçmemeli ve kendi dönemi bitmeden bu kredinin ödenerek kapatılması zorunluluğu gibi bir kural olmalı
bu kim lan
Fildişi ne zaman elenir prag maçı var
evetStefani mi
Bankalar birliğinden çıkmaya çalışıyoruz da çıktığımız an diğer klüplerin borçlarını silerler dengeyi sağlamak için. Bu durum iyice araştırılmalı, gerekirse yetkililerden teminat alınmalı keriz gibi bi tek biz ödemeyelim o borcu
Yeni trans isteStefani mi