Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün odak bek transferine kanalize olmuşken bir tek benim mi gözüme orta saha batıyor. Hava toplarını ve sahipsiz seken topları süpürecek bir topçu olsa orta sahada işimiz çok kolaylasirdi. Torreira hava toplarinda zafiyet yaşatıyor. Bunun farkında olan Nelsson ve Davinson öne çıkmak zorunda kalıyor çoğu zaman özellikle Davinson. Arkası boşluk kaliyo tüm defansın dengesi bozuluyor yediğimiz çoğu atak o yüzden
Orta saha en önemlisi ama şunu anlamak lazim, hoca orasi nicelik olmasada nitelik olarak dolu oldugu icin orta sahayi öncelik olarak görmuyor. Aslinda bence deli gibi istiyor ama söyleyemiyor sadece. Keske dombeleyi gönderebilseydik ozaman adim gibi eminim cikip orta saha istiyorum derdi

Bu takıma sezon başı 10 adam alındı halen 10 adama ihtiyaç var.
Enteresan.

IMG_4781.webp

Bu takıma sezon başı 10 adam alındı halen 10 adama ihtiyaç var.
Enteresan.
Abartmayalim, sol bek ve orta saha alinsa baska bir eksik kalmaz. Zaten daha Ziyech de gelecek o da umarim cabuk iyilesir ve Mertens ile 10 numarada rekabet ederler.

Okan Buruk: "Yaptığımız iki transfer var. Hedefimiz Avrupa'da da başarılı olmak. Bundan sonra bize uygun bir fırsat çıkarsa 1 yabancı sayımızda boşluk var, biraz bütçe var. Olursa yapacağız olmazsa yapmayacağız."

Abartmayalim, sol bek ve orta saha alinsa baska bir eksik kalmaz. Zaten daha Ziyech de gelecek o da umarim cabuk iyilesir ve Mertens ile 10 numarada rekabet ederler.
Katılıyorum, abarttım ki anlaşılsın diye. Karavanamız epey oldu sezon başı transfer dönemi. Umarım yeni aldıklarımız uyar.

Spartayi gecersek diger turda yazabiliyormusuz eger bugunden sonra transfer yaparsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt