Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.574
- 14.414
- 2.623
Yönetim Okan hocanın elini rahatlatmak zorunda, Okan hoca sol bek istiyorsa artık o sol bek gelmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha en önemlisi ama şunu anlamak lazim, hoca orasi nicelik olmasada nitelik olarak dolu oldugu icin orta sahayi öncelik olarak görmuyor. Aslinda bence deli gibi istiyor ama söyleyemiyor sadece. Keske dombeleyi gönderebilseydik ozaman adim gibi eminim cikip orta saha istiyorum derdiBütün odak bek transferine kanalize olmuşken bir tek benim mi gözüme orta saha batıyor. Hava toplarını ve sahipsiz seken topları süpürecek bir topçu olsa orta sahada işimiz çok kolaylasirdi. Torreira hava toplarinda zafiyet yaşatıyor. Bunun farkında olan Nelsson ve Davinson öne çıkmak zorunda kalıyor çoğu zaman özellikle Davinson. Arkası boşluk kaliyo tüm defansın dengesi bozuluyor yediğimiz çoğu atak o yüzden
Abartmayalim, sol bek ve orta saha alinsa baska bir eksik kalmaz. Zaten daha Ziyech de gelecek o da umarim cabuk iyilesir ve Mertens ile 10 numarada rekabet ederler.Bu takıma sezon başı 10 adam alındı halen 10 adama ihtiyaç var.
Enteresan.
aa hakikaten he kupa maçı güzel maç salmak için sahaya yenileri.Viniciusu bandirmaya bandirirken görmek istiyorum!!
Katılıyorum, abarttım ki anlaşılsın diye. Karavanamız epey oldu sezon başı transfer dönemi. Umarım yeni aldıklarımız uyar.Abartmayalim, sol bek ve orta saha alinsa baska bir eksik kalmaz. Zaten daha Ziyech de gelecek o da umarim cabuk iyilesir ve Mertens ile 10 numarada rekabet ederler.
Hocanın konuşmasından Avrupa için transferi kapattık.artık alınırsa lig için adam alınacak diye anladımSol bek almamak rezillik olur
Sol bek bence alınmayabilir. 9 Şubat gününe kadar gündem olsun diye sadece konuşulur. Umarım yanılırım tabi.